Услуги

Помага Ви нашият екип от педагози, психолози, логопеди, проверил и обследвал всеки кандидат

Агенцията ни разполага с най-голямата разработена база данни в София, съдържаща актуални профили на подбрани детегледачки с опит и задължително с препоръки от семействата, в които са работилии.
Лесно намирате детегледачки, живеещи близо до Вашия дом за постоянно, непостоянно, почасово наемане
Опознавателно интервю с многообхватни въпроси, доизграждащи профила – психологическата нагласа и мотивация за извършване на тази дейност.
Множеството тестове, попълнени от тях, дават важна информация за личностните им характеристики, умения, езикови компетентности, което ориентира родителите в техния избор.
Предлагаме на нашите детегледачки специализирани курсове за различни нива на компетентност, за да можете Вие, родителите, да приемете във Вашия дом висококвалифицирана личност с ниво на професионална подготовка, съответстващо на европейските стандарти.
Изискваме коректна легитимация на кандидатите в офиса на агенцията
Изрядни документи – квалификациии, сертификати, медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, удостоверение от психодиспансер, сертифициран курс към БЧК.

Как работим

Обадете ни се

За да направите заявка за бързо и ефективно намиране на детегледачка се свържете с нас директно по телефона - 0888702757, ако предпочитате може да ни представите Вашите изисквания във формата тук или в офиса на агенцията ни.

Направете Вашият избор

Изготвяме профил с характеристиките и задълженията на Вашата детегледачка. В рамките на няколко дни Ви предлагаме минимум три кандидати, отговарящи на Вашите условия.

Ние ценим Вашето време

Провеждате лично интервю с кандидатите на избрано от Вас място и в удобно за Вас време.

Наемете детегледачка според вашите нужди

ДЕТЕГЛЕДАЧКИ ЦЕЛОДНЕВНО
Целодневен ангажимент, който най- често е дългосрочен и предполага ежедневен контакт с детето, неговото обгрижване до завръщането на родителите вкъщи.
ДЕТЕГЛЕДАЧКИ ПОЧАСОВО
Почасово ангажиране на детегледачка през седмицата или месеца по няколко часа, когато родителите отсъстват от дома по различни причини.
ГРИЖИ ЗА НОВОРОДЕНО
Детегледачка за новородено дете, която трябва да е с особени компетентности, свързани с най – ранната възраст – тази на бебето, толкова желано и обичано от цялото семейство. Нашите детегледачки имат нужните познания за ранното детско развитие, а някои от тях и медицинско образование.
С НАСТАНЯВАНЕ В СЕМЕЙСТВОТО
Когато родителите се нуждаят от помощта на детеглвдачка 24 часа в денонощието, осигуряват и необходимите условия за безпроблемно пребиваване в техния дом. Тя става техен доверен партньор в отглеждането и възпитанието на детето.
ДЕТЕГЛЕДАЧКА ЗА ЧУЖБИНА
Когато семейството живее и работи извън България и се нуждае от помощта на детегледачка, която настанява в дома си, осигурявайки и необходимите и условия за работа и живот в чуждата страна. Кандидат – детегледачките владеят чужди езици, което предполага една по – добра комуникация в семейството.
ДЕТСКИ ПЕДАГОГ ВКЪЩИ
Ежедневна или временна педагогическа работа с дете в дома му. Дават се знания на детето, съответстващи на възрастта му по програмите на детските градини, свързани с личностното развитие и подготовката за училище.
ДЕТЕГЛЕДАЧКА ОN Call
Koгато Вашият бизнес го изисква. Готови сме да реагираме бързо и компетентно на Вашите нужди, свързани с обгрижване на деца по време на бизнес срещи и други дейности с професионални ангажименти.

ТЪРСИТЕ ДЕТЕГЛЕДАЧКА ЗА ЦЕЛОДНЕВНА ИЛИ ПОЧАСОВА ЗАЕТОСТ

СВЕРЖЕТЕ СЕ С НАШАТА АГЕНЦИЯ

Наеми с увереност

Оценки и отзиви
Лични референции
Подробни проверки на профила на кандидата
Сертификати и специални умения
Обстойна психологическа характеристика

Избрани детегледачки