Детегледачка за чужбина

Детегледачка за чужбина

Когато търсите детегледачка за детето ви, която да живее с вас в друга страна, където ще пребивавате по-малко или повече време, вашият избор се улеснява многократно с намирането на подходяща жена чрез Розита bg.

 

Избор от голям брой детегледачки, които са подбрани според основните критерии

В нашата база, която е най-голямата такава разработена база с данни за детегледачки за София, ще имате достатъчно възможности за избор.

Подбираме нашите кандидатки за работа като детегледачки според опита, уменията и квалификациите им. Освен това изискваме препоръки от семействата, в които са гледали деца.

Провеждаме с всяка кандидатка интервю, в което включваме въпроси, отговорите на които помагат за доизграждане на профила й.

Стриктният подбор ви гарантира сигурност на избора, което е много важно, особено когато избирате детегледачка за чужбина.

Ние се уверяваме в мотивацията на нашите кандидатки и в отговорността и другите им лични качества. Разчитайте на нас и направете своя избор от нашата база.

 

Нашите детегледачки владеят основни чужди езици

За работа в чужбина – гледане на вашето дете, основно изискване е избраната детегледачка да владее за предпочитане езика на страната, в която ще пребивава заедно със семейството ви.

Заедно с професионалното обучение, което преминават нашите детегледачки, с преминаване на допълнителен езиков модул те получават и езиков сертификат за владеенето на западен език.

Повечето от нашите кандидатки владеят поне един западен език, овладян на ниво като част от средно или висше образование.

Почти всички наши кандидатки владеят английски език най-малко на ниво В1. Английският език е основен, затова ако търсите детегледачка за страна, в която езикът не е от основните западни езици, е достатъчно избраната от вас жена за гледане на детето ви да владее английски език.

 

От нашата база можете да изберете детегледачка според възрастта на детето

Важно е детегледачката, която наемете за чужбина, да има специфичен опит с деца в неговата възрастова група: до 3 години или от 3 до 7 години. 

Когато се свържете с екипа ни или регистрирате профила си в сайта ни, посочете възрастта на детето.

Освен предишния опит и образование, нашите детегледачки преминават и един от модулите ни на професионално обучение – за едната или другата възрастова група. В тези модули се обръща специално внимание на особеностите на грижите за децата в съответната възраст.

 

В нашата база имаме много голям брой детегледачки с изкаран курс към БЧК

И в България, и в чужбина може да се наложи детегледачката да се справи с непредвидена ситуация. Децата са много подвижни и любознателни, могат да се наранят например при падане. В чужбина е особено важно да разчитате на детегледачка с умения за даване на първа помощ, с изкаран курс към БЧК. Курсът е част от нашата програма за професионално обучение.

Нашите кандидатки преминават курс за първа помощ и отговарят и на това основно изискване.

Регистрирайте профил в сайта и посочете, че търсите детегледачка за чужбина. Посочете и другите си изисквания в него.

Потърсете в базата ни в сайта в профилите на регистрираните детегледачки.

Ако ви предстои скорошно пътуване и търсите спешно детегледачка, обадете се на екипа ни за съдействие в избора на детегледачка.

Изберете специалист според Вашите нужди!

Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящия специалист за вашето дете. Обучението се води по домовете или в нашите офиси.