Детски педагог вкъщи

Детски педагог вкъщи

Детският педагог е незаменим за обучение на детето ви в дома. Това може да е допълнителна работа в допълнение към заниманията в детската градина, или ако детето не посещава детско  заведение, пълно обучение по програмите на детските градини.

Обучението с детски педагог е основна част от личностното развитие на детето и постепенно го подготвя за обучението в училище, в първи клас.

 

При нас ще намерите детски педагози с опит

В базата на лицензирана агенция Розита bg включваме дипломирани педагози с опит. Ние проучваме както документите им, така и личните им качества. Изборът на детски педагог от нашата агенция ви гарантира обучение от опитен и отговорен специалист.

 

Детският педагог е необходим както в предучилищна възраст, така и по-рано

Ръководено от детски педагог от Розита bg, вашето дете в предучилищна възраст постепенно,  с нормално темпо, ще усвои всички необходими знания и умения, за да се справя успешно в първи клас.

Ако вашето по-малко момченце или момиченце не посещава детско заведение, също имате нужда от редовно обучение от специалист. Заниманията се провеждат под формата на игри, така че децата не се изморяват, увличат се от приказни герои, разнообразие от цветове, приказки и песнички, чрез които се поднасят знанията.

 

Обучението се извършва в индивидуално темпо и грешките се коригират лесно

Наемайки детски педагог за домашно обучение на детето, вие му осигурявате работа по материала с темпо, съобразено според интересите и възможностите му.

Така информацията се поднася по лесен и забавен начин. При признаци на умора се прави пауза, колкото е необходимо. Не се спазват рамките за обучение, прилагани за група деца в детската градина.

В процеса на обучението всяко дете допуска грешки, докато набере необходимите знания и опит. С индивидуалното обучение от детски педагог винаги има време за коригиране на грешки, повтаряне на ситуации, за да се упражни трудният елемент и при правилно усвояване педагогът хвали детето. Така то има стимул да учи.

 

Педагогът ще обучава детето ви и на ред и организираност

Педагозите имат още една основна задача, да приучават обучаваните деца на ред, спазване на режим, дисциплина, организираност.

Това е много важно, ако сте родители, които често отсъстват по работа и наемате детегледачка детски педагог за непрекъснато гледане.

Подтикването към ред и организираност, похвалите при спазване на дневния режим и изпълнението на задачите стимулират детето да продължава да учи и да се стреми към повече знания и умения.

 

Намерете своя детски педагог в базата на нашата агенция

Регистрирайте своя профил в сайта на агенцията ни. В него освен основните данни за детето посочете, че търсите детски педагог за обучение и подготовка за  училище. Когато завършите попълването на данните и профилът ви е готов, той ще бъде видим за регистрираните в базата ни жени. Тези с образование и опит на детски педагози, живеещи в района ви, ще ви потърсят.

Вие също имате на разположение базата ни, за да потърсите в профилите подходящ специалист.

Регистрирайте се в сайта на лицензирана агенция Розита bg и потърсете детски педагог с опит за подготовка на детето ви. Можете да се свържете с екипа ни за съдействие по всяко време. Позвънете ни на телефона, който ще намерите в сайта. Ние ще ви помогнем на всеки етап, при търсенето, избора, организирането на интервюта. Ще изберем заедно най-подходящия детски педагог за вашето дете.

Изберете специалист според Вашите нужди!

Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящия специалист за вашето дете. Обучението се води по домовете или в нашите офиси.