Детегледачки почасово

Детегледачки почасово

Детегледачки почасово се ангажират от родителите за определен период от време, когато се налага единият или двамата да отсъстват от дома за часове. Ако се налага да работите почасово, или имате ангажимент, а детето ви е малко, потърсете при нас детегледачка, която да наемате за такива случаи.

Защо лицензираната агенция за детегледачки Розита бг е най-добрият ви избор?

 

Ние разполагаме с обширна база с детегледачки

За да имате възможност за по-бърз и по-удачен избор, потърсете вашата детегледачка почасово при нас. Ние поддържаме голяма база с множество проучени от нас жени, отдадени на детегледаческата професия, което ще улесни избора ви.

 

Можете да изберете преглед само на профилите на търсещите почасово работа жени

Търсенето в сайта е лесно, когато изберете желаните от вас критерии. Задайте търсене в профилите на детегледачките, които търсят работа почасово. Така бързо ще набележите отговарящи на изискванията ви кандидатки, а вече от този списък ще направите окончателния избор.

 

Можете да изберете детегледачка, живееща в района ви

При непредвидени случаи, когато се налага да излезете и спешно да извикате детегледачката, а и когато предварително сте уговорили време, през което тя ще гледа детето ви, близостта на местоживеене е много важна. Наемете жена за почасово гледане, живееща във вашия район, за да няма непредвидени закъснения, най-вече поради обществения транспорт.

В нашата база можете да потърсите и по този критерий, за да намерите детегледачка почасово  живееща във вашия район.

 

Квалификациите на детегледачките са много важни

Не само когато наемате целодневно детегледачка, но и за почасово гледане на детето ви е важно наетата жена да има необходимите квалификации. При нас провеждаме професионално обучение за детегледачки, за гледане на деца в двете основни групи – бебета и малки деца до 3 години ил деца между 3 и 7 години. Изберете вашата детегледачка за почасови ангажименти с квалификация за гледане на деца във възрастта на вашето.

Освен това е важно и детегледачката да може да окаже първа помощ при непредвидени инциденти. А такива се случват при децата. Нашите детегледачки завършват и курс за първа долекарска помощ. Тази квалификация може да бъде много важна при непредвиден инцидент.

 

С нас разчитате на избор на детегледачка с проверени лични качества

За да бъдете сигурни в правилния избор на жена, която е отговорна и точна, обича работата си и гарантирано притежава всички лични качества, необходими за занимания с деца и грижи за тях, изберете вашата детегледачка почасово от базата на Розита бг.

Ние проверяваме качествата на нашите кандидатки и ви гарантираме, че включените в базата ни профили са на кандидатки, които имат необходимата отговорност, сериозно отношение към задълженията си и, разбира се, обичат професията си.

Детето ви ще прекарва с наетата от вас жена за гледане само часове. Но в грижите за детето дори часовете са важни, затова бъдете сигурни, че ще поверите малкия човек в сигурни ръце, докато сте извън дома.

За бърз, лесен и сигурен избор на детегледачка почасово потърсете в базата ни, задавайки основните критерии, които определят избора ви.

Регистрирайте профил в сайта ни, защото той ще бъде достъпен за детегледачките, включени в базата. Можете да очаквате тези, които отговарят на изискванията ви и търсят работа за почасово гледане, да се свържат с вас.

Нашият екип също е на разположение, за помощ и съдействие във всяко отношение. Потърсете ни!

Изберете специалист според Вашите нужди!

Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящия специалист за вашето дете. Обучението се води по домовете или в нашите офиси.