Детегледачки целодневно

  • Начало
  • Детегледачки целодневно

Детегледачки целодневно

При дългосрочен ангажимент родителите предпочитат да наемат детегледачка целодневно. Задълженията й са свързани с цялостното обгрижване от сутринта при поемането на детето от родителите до обяда, следобеда или вечерта, когато те се връщат у дома.

За да бъде спокоен родителят, че детето му е в сигурни ръце през целият ден, най-добре е да се довери на професионалните услуги на нашата агенция за избор на детегледачка с целодневен ангажимент.

 

Какво предлага агенция Розита бг

Розита бг е агенция, притежаваща най-голямата база с профили на детегледачки в София.

Изберете от нашата обширна база с профили на детегледачки, за да сте сигурни, че поверявате детето си на професионалист с опит, квалификации и отговорно отношение.

За да наемете детегледачка, важно е да имате препоръки от семейства, в които е работила кандидатката. Ние набираме жени, които задължително представят и препоръки от семействата, в които са работили, грижейки се за децата им.

 

Какви са предимствата да наемете детегледачка от лицензирана агенция Розита бг

Идването на детегледачката навреме е важен детайл, особено когато я наемате целодневно за дълъг период. За да нямате проблеми със закъснения поради проблеми с обществения транспорт, изберете от нашата база кандидатки от вашия район.

Нашите детегледачки попълват множество тестове, с помощта на които проверяваме личностните им качества, компетентността им, както и допълнителните им умения. Освен че ще ви гарантираме отговорност, точност и коректност на кандидатките, избрани от вас, ще бъдете сигурни и в нивото им на компетентност по отношение на чужд език, изобразително изкуство, музика и други. При наемане на детегледачка целодневно много родители й възлагат и обучение на детето в тези области, за развитие на талантите му. С избора на кандидатка от нашата база ще можете да наемете жена целодневно за обучение и в тези основни области, в които децата се развиват още в ранна възраст.

Изберете кандидатка за детегледачка целодневно според възрастта на детето ви – до 3 години или от 3 до 7 години. Нашата агенция провежда професионално обучение за детегледачки в два модула, за тези две основни възрастови групи. Обучаващите специалисти са педагози, психолози, логопеди, които надграждат вече придобитите умения и компетенции за гледане на деца в дадената възрастова група, според модула.

 

Защо родителите избират да се доверят на Розита бг

За да бъдат включени в нашата база, кандидатките ни са длъжни да се легитимират с всички необходими документи. Така за родителите отпада опасението, че отзовалите се може да твърдят без основание, че имат дадено професионално образование и компетентности.

С избор на детегледачка целодневно от базата на Розита бг ще ви бъде гарантирано представянето на изрядни документи. Избраните от вас кандидатки, от които можете да направите окончателния си избор, ще ви предоставят както документи за образование и квалификации, така и необходимите сертификати, медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, удостоверение от психодиспансер.

За да бъдете сигурни за вашето дете, поверено целодневно на грижите на детегледачката, нашата кандидатка ще ви представи и документ за сертифициран курс към БЧК за първа долекарска помощ.

 

Как да наемем детегледачка целодневно от Розита бг

Очакваме ви на сайта ни, където можете да регистрирате профила си. Ако спешно търсите детегледачка целодневно, позвънете ни на телефона, който ще намерите в сайта ни.

Ще ви съдействаме на всеки етап, за да приемете в дома си квалифициран специалист с високо ниво на професионална подготовка, за ежедневни грижи и обучение на вашето дете.