Детегледачка ON CALL

Детегледачка ON CALL

Тази услуга е в помощ на майки, занимаващи се с бизнес, които имат малки деца. Ако често участват в бизнес срещи и други бизнес мероприятия, а нямате на разположение роднини, които да гледат детето, разчитайте на нас.

По време на мероприятието, което ви предстои, ви е необходим човек, който да се грижи за детето ви. Посветете всичките си усилия на предстоящия ангажимент. Обадете ни се, за да ви осигурим квалифицирана детегледачка за часовете на провеждане на мероприятието, за целия ден или за няколко дни.

Дори да възникне непредвиден бизнес ангажимент, ще реагираме бързо и ще ви изпратим детегледачка за необходимия период.

 

Ще ви осигурим детегледачка за дома

Ако предпочитате детето да остане в дома ви, ще изпратим детегледачката ON CALL на адреса. Тя ще дойде навреме, за да можете спокойно да стигнете до мястото на мероприятието.

 

Ако в мястото на провеждане на мероприятието има детска стая или детски център

Ако освен вас и други участнички имат малки деца, за които търсят обгрижване по време на мероприятието, можете да договорите изпратената от нас детегледачка да занимава децата в тази детска стая или детски център.

 

Обгрижване на малко дете до 3 години

За обгрижване на малко дете, на възраст до 3 години, ще ви осигурим детегледачка с професионално обучение за гледане на деца в тази възрастова група.

Освен подбора на нашите кандидатки по образование и опит те преминават и професионално обучение за детегледачки, като единият модул е обучение в спецификата на обгрижване на деца на възраст до 3 години.

 

Обгрижване на дете от 3 до 7 годишна възраст

При обгрижването на дете в тази възрастова група нашите детегледачки прилагат забавни начини на ангажиране на вниманието, със стихчета, песнички, рисуване и много движения.

По време на бизнес мероприятието вашето дете ще се забавлява и ще се чувства добре под грижите на професионалната детегледачка ON CALL.

 

Занимания по интереси

За по-големи деца, които имат изявени интереси към музика, рисуване и други занимания, ще ви осигурим детегледачка със съответните квалификации.

Освен подходящо образование, опит и професионално обучение нашите детегледачки имат и допълнителни квалификации в различните области.

 

Нашите детегледачки имат препоръки от семейства, в които са работили

Лицензираната агенция за детегледачки Розита bg има най-голямата база с профили на жени, предлагащи услуги за гледане на деца. Всяка от тях ни е предоставила препоръки от семействата, в които е работила.

При изпращането на детегледачка ON CALL ви гарантираме отговорност, точност и професионално отношение към задълженията от нейна страна.

Когато бизнесът ви изисква участие в среща, конференция, семинар и т.н., а няма кой да гледа детето ви, обадете ни се. Ние ще се отзовем веднага и ще подберем детегледачка според възрастовата група на детето, интересите му, както и според други ваши изисквания. Ще ви осигурим детегледачка за дома или за стая или детски център в сградата, в която се провежда мероприятието.

Разчитайте на нас за бърз избор и изпращане на детегледачка ON CALL за необходимия период в необходимия час. Ние работим за вас!

Изберете специалист според Вашите нужди!

Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящия специалист за вашето дете. Обучението се води по домовете или в нашите офиси.