Детегледачка с настаняване в семейството

  • Начало
  • Детегледачка с настаняване в семейството

Детегледачка с настаняване в семейството

Когато решите, че непрекъснато ви е необходима детегледачка, може да разчитате на лицензирана агенция Розита бг за наемане на детегледачка с настаняване в дома ви.

Това е добро решение, което е в помощ особено при гледане на първо дете, когато майката няма опит, при отглеждане на близнаци, или когато искате да немете детегледачка за две деца на различна възраст.

Настаняването в дома ви на чужд човек изглежда рисково и именно затова е необходимо да бъдете сигурни, че сте приели отговорен и компетентен човек. Розита бг разполага с голяма база данни с проверени и опитни кандидатки, които отговарят на всички необходими условия, за да се гарантира пълната безопасност и адекватни грижи за най-скъпото за всеки от нас – децата.

 

Какво се изисква от вас

Разгледайте профилите на детегледачките, с които разполага Розита бг. За по-голямо улеснение филтрирайте по избрани от вас критерии и след това изберете желаната от вас детегледачка.

От вас се очаква също така да осигурете на жената, пребиваваща в дома продължително в дома ви, подходящи условия – отделна стая, или ако прецените и заедно решите, в стаята на детето.

Детегледачка с настаняване от Розита бг е като член на семейството или близък роднина.

 

Детегледачки с проучени документи за образование и квалификации

Ние проучваме подробно нашите кандидатки, преди да ги включим в базата ни, която предоставяме на търсещите жени за грижи за децата им родители.

Проучваме както документите им за образование, така и документите за квалификации.

Набираме кандидатки с педагогическо образование, както и с медицинско образование. Така ако желаете грижи от квалифициран педагог, или детегледачка с професионални медицински знания, при нас ще намерите подходящата кандидатка.

Детегледачката с настаняване няма само да следи за спазване на подходящ дневен режим. Тя ще допълва обучението на детето със занимания според интересите му – музика, рисуване и други. Избирайки от нашата база жена за гледане на детето ви с настаняване в дома ви, ще можете да подберете и кандидатка с необходимите квалификации, за да развива по-нататък способностите и интересите на вашето дете от ранна възраст.

 

Проучваме личните качества на кандидатките за детегледачки към агенцията ни

Основно наше задължение е и проучването на личните качества на всяка от кандидатките за работа към нас. Държим на точност, отговорност, организираност. Гарантираме ви, че нашите детегледачки притежават тези качества и избраната от вас жена, настанена в дома ви, ще помогне за точно и пълно изпълнение на дневния режим на детето според възрастта и особеностите му.

 

Детегледачките ни имат сертификат за първа помощ от БЧК

Важна част от възможностите за професионално обучение, които предлагаме на нашите кандидатки за детегледачки, е завършването на курс за първа помощ към БЧК. При всяко дете може да възникне инцидент, с падане, ужилване от насекомо или друг проблем. В такива случаи е безценно да имате у дома си 24 часа детегледачка, която веднага ще окаже необходимата първа помощ.

 

С квалифицирана детегледачка с настаняване в дома ви допълнителното обучение е по-лесно

Ако детето ви е по-голямо и вече се интересува от песнички на чужд език, ако рисува с удоволствие или пее добре, наличието на детегледачка 24 часа в денонощието е удобно за повече занимания в интересуващата го област. Така могат да се провеждат и занятия всеки ден, включително в почивните дни. Детето ще напредва бързо и с удоволствие с интензивно обучение. Нашите детегледачки прилагат съвременни методи на обучение, в които занятията се провеждат като игри и са увлекателни за малките.

 

Сигурност и компетентна помощ с детегледачка с настаняване

Избирайки този начин на помощ от детегледачка в отглеждането на детето или децата ви, ще бъдете сигурни, че те ще бъдат обгрижвани по всяко време. Потърсете в профилите на детегледачки в сайта ни, регистрирайте профил на търсещи родители или ни позвънете на телефона, който ще намерите в сайта.

Изберете специалист според Вашите нужди!

Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящия специалист за вашето дете. Обучението се води по домовете или в нашите офиси.