За нас

Няколко думи за нас

ЕТ '' РОЗИТА ЕМ - РОЗА ИВАНОВА'' е  Aгенция за подбор на детегледачки с лиценз № 1863, на основание ч. 28, ал. 5, от Закона за насърчаване на заетостта, чл. 5, т. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване за посредническа дейност.

         Агенцията предоставя следните посреднически услуги:

1. Информиране и / или консултиране на търсещите работа лица и на работодателитe.

2. Психологическо подпомагане на търсещите работа лица.

3. Насочване и подпомагане за започване на работа, включително в друго населено място 

в страната или в други държави.

          ЗДРАВЕЙТЕ и ДОБРЕ ДОШЛИ в нашия екип, който със старание и професионализъм създаде  ЕТ '' РОЗИТА ЕМ - РОЗА ИВАНОВА''

      Вие, нашите нови приятели, в този момент / както при всяко ново запознанство / търсите особените ,,белези '', които създават истинското лице на този, който е срещу  Вас.

      Да, срещу Вас сме ние, Вашите надеждни партньори, които гледат с особено внимание личния  Ви интерес и индивидуалните нужди на Вашето семейство. За нас то е уникално, защото и децата Ви, и Вие самите носите своя неповторим жизнен заряд и статус, който търси адекватно внимание, професионално отношение и компетентно свършена работа.

      Знаем, че Ви е нужен навременен отговор на Вашите желания и търсения, затова Ви предлагаме най - бързо развиващата се онлайн услуга за намиране на детегледачки; възможно най - голямата база данни, което предполага точен и правилен избор на детегледачка; подготвен екип от специалисти, които във всеки момент са готови да достигнат до Вас, за да осъществите безпроблемно целта си.

      

           Защо при нас?

  •  Защото ние сме педагози, психолози, логопеди, които познават особеностите на детската възраст, специфичните нужди на децата.
  •  Защото сме съпричастни към притесненията на родителите и желанието им техните деца да получат най - добрата грижа.
  •  Защото подхождаме към Вашите проблеми с необходимия професионализъм и отговорност, когато предлагаме услуги, свързани с отглеждането,  възпитанието и обучението на подрастващите.
  •  Защото желаем максимална коректност в отношенията ни, прецизност в изпълненията на поетите ангажименти.
  •  Защото и Вие, и ние имаме една цел: най - правилният избор на детегледачка за Вашето дете. Важен е за него - за да бъде щастливо. Важен е за нас -  за да бъдем доволни, че сме помогнали за неговото щастие.