За нас

Собственикът и управител на най-търсената Агенция за дететгледачки Роза Иванова е с бакалавърска  степен  по педагогика и магистратура по логопедия. Тази професионална квалификация, заедно с ценния опит през годините, свързан  с обучение на деца, постоянна комуникация с родители и логопедичната терапия, й дават възможност да анализира правилно всеки казус в работата си, да взима точните решения, за да се постигне истинската хармония между родители, деца  и техните детегледачки. В работата си поставя акцент върху специфичните нужди на всеки родител. Търси най-правилните пътища  за разрешаване на проблема, знае, че родителската загриженост и внимателния подбор на детегледачка, която ще бъде фактор в развитието и възпитанието на тяхното дете, трябва да стане нейна важна мисия, за да изпрати с усмивка и вътрешна удовлетвореност семейството, което и се е доверило и е получило нужното внимание и необходимата подкрепа в един труден момент.

  

Розита БГ е  агенция за подбор на детегледачки с лиценз № 1863, на основание ч. 28, ал. 5, от Закона за насърчаване на заетостта, чл. 5, т. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване за посредническа дейност.   

 

Агенцията предоставя следните посреднически услуги:

  1. Информиране и / или консултиране на търсещите работа лица и на работодателитe.
  2. Психологическо подпомагане на търсещите работа лица.
  3. Насочване и подпомагане за започване на работа, включително в друго населено място в страната или в други държави.

 

Здравейте и Добре дошли!

Желанията и изискванията на родителите при избора на детегледачка за нас е важна мисия , затова участваме активно и отговорно в този процес. Ние Ви приемаме като приятели и партньори в нашия екип от специалисти: педагози, психолози, логопеди, детски педиатри, които с точната си експертна оценка ще насочат усилията Ви за избор на детегледачка в правилната посока.

Съпричастни сме към притесненията на родителите и желанието им техните деца да получат най-добрата грижа. Подхождаме към Вашите проблеми с необходимия професионализъм и отговорност като предлагаме услуги свързани с отглеждането, възпитанието и обучението на подрастващите. Ние желаем максимална коректност в отношенията ни и прецизност в изпълнението на поетите ангажименти. Гледаме с особено внимание на личния Ви интерес и индивидуалните нужди на Вашето семейство. За нас то е уникално, защото и децата Ви, и Вие самите носите своя неповторим жизнен заряд и статус, който търси адекватно внимание, професионално отношение и компетентно свършена работа.

Знаем, че Ви е нужен навремен отговор на Вашите желания и търсения, затова Ви предлагаме най-бързо развиващата се онлайн услуга за намиране на детегледачки; възможно най-голямата база данни, което предполага точен и правилен избор на детегледачка. Подготвен екип от специалисти, които във всеки момент са готови да достигнат до Вас, за да осъществите безпроблемно целта си. 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

За да отговорим на все по-разширяващите се Ваши потребности, свързани с отглеждането на Вашите деца, включихме и други важни за Вас услуги: