Доволни клиенти

Искам да изразя благодарност към агенция ‘’Розита’’ за това, че успяха да ми намерят работа изключително бързо, въпреки епидемичната обстановка, в която се намирахме! Огромни благодарности! Реагирахте изключително бързо и успяхте да ми намерите работа, съобразено с всичките ми изисквания!

Силвия Савова

Много съм впечатлена от професионализма на управителката на Агенцията. Роза Иванова е отзивчива и разбираща нуждите на семейството. Нейната бърза реакция ни осигури точната детегледачка. Специални адмирации към нейните умения да подбира стойностни млади кадри, с отлични качества и творчески подход, да станат истински приятели на децата. Пожелавам на всеотдайната и чаровна управителка много успехи и много доволни от работата и семейства!

Искра Кънева

Нашата детегледачка е един чудесен педагог, който дава на детето ми знания, повишава езиковата му култура, създава му интерес към науката. И не само това- заедно учат английски език, като играят и се забавляват. Моето семейство е доволно и спокойно със своята детегледачка. Това го дължим на професионализма на екипа на Розита бг.

Катя и Дари

С Агенция „Розита бг“ ме срещна изборът ми да работя като детегледачка през един важен в моя живот период. Имах щастието да попадна на изключително професионално и коректно отношение, което всички знаем не се среща често в наши дни. Приятно бях изненадана от лекотата и прецизността на работа, което доведе до бързо установяване на контакт със семейство отговарящо на моите условия, търсещо „своята детегледачка“. След приключване на ангажимента ми отново се доверих на Розита бг, тъй като вече знаех, че там бързо ще открия „своето“ семейство/и дете/ Родители и дами, желаещи да се грижат с внимание и любов за дечица, могат спокойно да се доверят на агенцията, защото насреща си ще открият специалисти, които чрез индивидуален подход и толерантно отношение във всеки един от случаите, правят животът им по-организиран и лек.

Латинка Гъркова

Ползвах услугите на Розита бг, тъй като съм педагог и в условията на пандемия детските заведения не работеха, в агенцията срещнах разбиране, подкрепа и предложение за работа като педагог в семейство, работещо дистанционно от вкъщи, а детето трябваше да се гледа, обучава и подготвя за училище. От все сърце благодаря на управителката на агенцията Роза Иванова за предоставената ми възможност да бъда педагог в семейни условия.

Стефка Петкова

Здравейте, използвам услугите на агенция Розита бг за намиране на работа като детегледачка. Изключително доволна съм от професионализма, корекността и бързината с която успяха при намирането на необходимата ми работа! Работата напълно отговори на моите изисквания като заплащане, отношение на клиент и посредник. За в бъдеще бих се доверила отново на тях и бих ги препоръчала на всеки един безрезервно.

Илиана Стамчева