Цени

35!

Удобният избор

Удобен избор за родители, които вече са определили характеристиките на детегледачката, която искат да наемат.

Цена - 35 лв
Включва пет контакта за една седмица
Публикувайки обявата си в нашия сайт, тя се прочита от всички детегледачки, а Вие спестявате лично време за търсене на детегледачка, тъй като отговарящите на Вашите критерии кандидати, ще Ви потърсят лично за среща с Вас. Гарантираме пълен достъп до Вашата обява, чрез показването и не само в раздел " Обяви", но и на страниците на сайта ни.

Цена - 40 лв
Включва публикуване на една обява, която се показва десет дена
65!

Точният избор

Многобройните срещи ( интервюта ) с детегледачки гарантират Вашият точен избор на идеалната детегледачка.

Цена - 65 лв
Включва петнайсет контакта за един месец
85!

Двойна възможност

Имате възможност да се свържете с десет, избрани от Вас детегледачки, както и да бъдете потърсени от тези, които проявяват интерес към Вашата обява.

Цена - 85 лв
Включва публикуване на обява и десет контакта за две седмици
100!

Неограничен избор

Дългосрочен достъп до профилите на детегледачки от базата данни и техните контакти, осигуряващ както постоянно, така и инцидентно ( почасово ) наемане на нужната за Вас детегледачка при осигурен неограничен избор.

Цена - 100 лв
Включва трийсет контакта  за три месеца
!

Поръчка - поверено търсене

Повереното търсене напълно Ви освобождава от ангажимента - намиране на детегледачка. Ние изцяло поемаме Вашата поръчка с определените от Вас изисквания. Отговорно търсим онези детегледачки, които отговарят на Вашите условия. Каним Ви на интервюта с тях до момента на Вашия правилен избор. Решението взимате Вие!