Почасова помощ от детегледачка при отглеждане на бебе

Майките, които се грижат за бебета, са най-натоварени. Малките човечета се нуждаят от редовна смяна на дрехите, пране, а ако са на изкуствено хранене, и от редовно зареждане на мляко. Ако имате бебе и нямате майка или свекърва пенсионерка, ежедневните ви грижи за малкия или малката ще бъдат облекчени с почасова помощ от детегледачка.

Детегледачка почасово в помощ при отглеждане на бебе

Лесно е да намерите детегледачка почасово

Доста жени търсят допълнителна заетост към основното си занятие, особено ако това е творческа професия или работят дистанционно. За жена, която е отгледала свои деца, а може би вече и помагала в отглеждането на внуци, почасовото гледане на бебе ще е и удоволствие.

Обсъдете със семейството какви задължения ще има детегледачката

Разбира се, основните задължения ще останат за майката. Но детегледачката може да ви отмени в разходките, да приготвя млякото за изкуствено хранене, на наглежда детето, докато спи, а вие сте на покупки.

Обсъдете с членовете на семейството какво точно ще възложите на детегледачката. Това ще облекчи и кандидатките. Те ще могат да се ориентират за точните задължения.

Договорете и възможно увеличаване на заетостта при необходимост

Можете да договорите еднакъв брой часове за всеки ден, или през ден. Вие можете да прецените колко често ще ви е необходима помощта на детегледачката.

Ако уточните еднакъв брой часове всеки ден, непременно посочете, че понякога може да се наложи и удължаване на часовете, в зависимост от ситуацията. Понякога бебето не спи по-дълго, или времето е по-хубаво и искате то да бъде разходено не 30 минути, а час или час и половина.

Помощ за бебе, което е болно

Когато бебето е болно, грижите за него се увеличават. Тогава също е необходима помощ, а ако нямате близки да ви помогнат, потърсете детегледачка за бебе почасово. Най-лесно е да намерите такава чрез специализирана агенция Розита bg.

Детегледачките, набирани чрез агенции, преминават обучение, включително и основни медицински грижи за новородени и деца. Жена с такива квалификации ще ви бъде много полезна. Освен това използването на агенция за намирането на детегледачка е по-сигурно, тъй като жените, кандидатстващи за това занимание, се проверяват и няма да се притеснявате, че в дома ви влиза чужд, непознат човек.

Изберете вашата детегледачка за бебе почасово онлайн

В сайт на специализирана агенция лесно можете да изберете най-подходящите кандидатури от базата на агенцията, като използвате филтър, съдържащ предпочитанията ви. Това става бързо и не е необходимо да напускате дома си и да отидете до агенцията.

Към Розита bg са регистрирани голям брой кандидатки за детегледачки. Регистрирайте се в сайта ни и потърсете подходяща жена. Прегледайте и отзивите на други майки, използвали услугите на избраните от вас кандидатки.

Специално обучение за грижи за бебета на детегледачките в нашата база

Нашите кандидатки преминават специално обучение за първа помощ и грижи за деца. В обучението за грижи за деца до 3-годишна възраст са включени изучаването на физиологичните особености на бебето, дневният режим, необходимите целодневни грижи, както и какви грижи се полагат при болестни състояния на бебета.

Ние ще ви съдействаме за интервюто, което ще ви помогне да прецените дали това е вашият човек. На нашия сайт можете лесно и бързо да намерите подходяща жена за почасова помощ при гледане на бебето ви.