Детегледачка с настаняване

Ситуацията на глобална пандемия засегна родителите с малки деца. Детските заведения не са отворени, а много родители работят дистанционно. Наложително е да се търси помощ за децата. Когато нямате неработещи баби и дядовци, най-добрият избор е детегледачка с настаняване в дома ви.

Детегледачка с настаняване

Предимствата да имате детегледачка, живееща в дома ви

  • Детегледачката няма да излиза навън и ще бъдете защитени от зараза

Жената, която живее в дома ви и се грижи за детето ви, без да излиза, няма да е изложена на рискове от заразяване. Така и вие и детето ще бъдете по-защитени, отколкото ако жената идва да гледа детето всяка сутрин и пътува с обществен транспорт, където може да прихване зараза.

  • Тя е на разположение по всяко време

Малките деца имат нужда от непрекъснато наглеждане. Детегледачката, която живее в дома ви, ще може отлично да изпълнява тази задача. Тя няма да си отива след изтичане на договореното работно време. Определете заедно с нея периоди на почивка за нея, през които вие да поемате децата. Но определено ще разполагате с детегледачка за повече време. Тя ще може да се включва и когато непредвидено се наложи да излезете или да изпълните спешба служебна задача от дома.

Предварително обсъдете с детегледачката условията за настаняване

Ако можете да отделите стая за детегледачката, която ще живее в дома ви, ще е чудесно. Ако жилището ви е малко, тя може да спи в стаята на детето. Обсъдете всички условия за живеене, за да сте сигурни, че ангажирането на жената за гледане устройва и двете страни по отношение на условията за настаняване.

Какви изисквания са важни за детегледачка с настаняване

  • На първо място, кандидатката трябва да е жена, която може да работи непрекъснато и за нея не е проблем да живее в дома ви, без да излиза.
  • Кандидатката трябва да има безупречна лична хигиена. Носенето на маска, това, дали има в чантата си тубичка с дезинфектант, ще ви покажат дали жената се отнася сериозно към спазването на хигиената, което е изключително важно в епидемията на коронавирус.
  • Непременно изискайте препоръки от предишен работодател. Кандидатката трябва да има опит в гледането на деца, за да се справи с почти непрекъснатото гледане на детето ви и грижите за него.

Избегнете рисковете, свързани с избора, като наемете детегледачката чрез агенция

В сегашните условия е особено важно да избегнете всякакви рискове при избора и наемането на детегледачка, още повече че това ще бъде жена, която ще живее в дома ви дълъг период.

Обявите от кандидатки за детегледачки съдържат списъци от достойнства, но не можете да сте сигурни дали жените, които ги публикуват, са наистина толкова съзнателни, с такъв опит, отговорност и безупречна лична хигиена.

Обърнете се към Розита bg за съдействие. Ние проучваме нашите кандидатки за детегледачки  и ви осигуряваме всякакво съдействие, включително интервюта с избраните от вас кандидатки. Ще ви помогнем за избора на най-подходящата кандидатка за детегледачка с настаняване. С нас ще избегнете рисковете, които бихте поели при самостоятелен избор. Потърсете ни!