Детегледачка за придружаване при пътуване

На родителите на малки деца често им се налага да търсят детегледачка, целодневно или от време на време – много често за придружаване при пътуване.

 

Когато семейството планира почивка, в страната или в чужбина, една от основните задачи е да се осигури детегледачка, която да пътува с тях и да се грижи за децата, когато родителите излязат на покупки, на среща с приятели и други летовници и т.н.

 

Детегледачка за придружаване при пътуване

 

Детегледачка при пътуване за бебе или малко дете до 3 години

Особено наложително е да си намерите отговорна детегледачка, ако детето ви е малко и често ще се налага да го оставяте в хотела. През лятото температурите по обяд са високи и малките деца трябва да остават на закрито. Особено наложително е оставането през обедните часове на закрито за бебетата.

Освен това трябва стриктно да се спазва времето за спане. Режимът на детето не трябва да се нарушава. Пътувайки с детегледачка, ще имате на разположение човек, на когото да оставяте бебето или малкото дете сутрин, по обяд за сън и защита от силното слънце, както и вечер, когато възрастните имат мероприятия.

 

Детегледачка за придружаване при пътуване с по-голямо дете

По-големите деца, на възраст между 3 и 7 години, също имат нужда от специална програма, затова придружаващата детегледачка е основна необходимост.

Детегледачката ще бъде с детето в часовете за игра, в детски център – на хотела или в близост до него, при разходки на чист въздух и вечер, когато родителите излязат.

 

Намерете детегледачка за придружаване при пътуване чрез Розита bg

За да сте сигурни, че детето ви е в ръцете на опитен и отговорен човек, специалист по гледане на деца на съответната възраст, изберете детегледачка от базата на Розита bg.

Нашата лицензирана агенция за детегледачки поддържа богата база с профили на детегледачки. Ние проучваме както квалификациите им, така и личните им качества. Затова при избор на жена за придружаване при пътуване от нашата база ще бъдете сигурни, че имате на разположение отговорен човек, професионалист, проучен от нашия екип.

При нас можете да създадете профил в сайта ни, като посочите възрастта на детето и другите ви изисквания. Нашите детегледачки преминават професионално обучение в един от двата модула – за деца до 3 години и за деца между 3 и 7 години. Профилът ви ще се вижда от регистрираните в базата детегледачки и отговарящите на изискванията ви ще се свържат с вас.

Често родителите имат малко време за избор преди пътуването. Затова, ако времето ви притиска, потърсете екипа ни за съдействие за намиране на подходяща детегледачка за придружаване при пътуване. Ще намерите телефона ни за контакти в сайта. Ще ви съдействаме за бърз избор на подходяща кандидатка.

 

Изберете жена, която владее езика на страната, до която ще пътувате, или английски език

Нашите детегледачки владеят чужди езици. Английският е универсален, но ако пътувате до Франция, Германия или друга страна, в която се говори широко изучаван език, можем да ви предложим и кандидатки, владеещи френски, немски и т.н.

Придружаващата ви детегледачка, която може да контактува на местния език с персонала на хотела, в магазините и на други места, е голямо предимство. Ние ще ви помогнем да я намерите сред нашите кандидатки.

За намиране на детегледачка за придружаване при пътуване на ваше разположение е екипът на Розита bg. Разчитайте на нас!