Детегледачка за дете до 1 годинка

За младите майки, които имат бебе, е много необходима помощ от опитна детегледачка през първата година. Това е период, през който бебето расте бързо, променя се, усвоява важни умения. Опитната жена в помощ в семейство с бебе може да се грижи за него през деня, да го разхожда, за да може майката да си почива и да полага пълноценни грижи, следвайки съветите на детегледачката. За подходяща жена за гледане на дете до 1 годинка потърсете в базата на лицензирана агенция Розита bg.

 

Детегледачка за дете до 1 годинка

 

Всяко бебе се развива с индивидуално темпо

Детегледачката ще напътства майката да изчаква развитието в индивидуалното темпо на бебето. Често младите майки изпадат в паника, гледайки какво умее бебето на съседите или четейлки какво пише онлайн за постигането на дадени умения до даден етап през първата година. Но на практика всяко дете се развива със свое темпо и няма място за паника. Нашите детегледачки имат опит в гледане на дете до 1 година. Освен това те преминават и професионално обучение за гледане на дете през първите години.

 

Те знаят добре, че понякога дадено бебе развива едни умения по-рано, отколкото е средната възраст за това, а други малко по-късно. Спокойствието на майката е необходимо за доброто самочувствие и комфорт на бебето. С помощ от детегледачка, наета от нас, ще имате винаги на разположение жена с опит, която ще ви съветва и ще ви напомня да не се притеснявате при най-малкия повод.

 

По време на хранене и игра трябва да се реагира правилно

Храненето на бебето, особено когато се включи и постепенно захранване, е дейност, при която реакциите на родителите са поставени нс изпитание. Бебето може да не хареса дадено пюре от първия път, но това не е страшно. Детегледачка за дете до 1 годинка, наета целодневно, ще въвежда правилно новите храни и ще преценява с какви от тях трябва да се почака, ако бебето не ги приема на даден етап.

 

Порасналото бебе вече започва да хваща парченца храна с пръсти. Трябва да се внимава такива храни да са меки, да не се създава риск от задавяне и детето да бъде непрекъснато под контрол. Това ще върши опитната детегледачка.

 

Бебето започва и да се заиграва, все повече и повече. И при въвеждането на игри и играчки, и при реакциите на тях от негова страна детегледачката ще внимава и ще се старае всичко да бъде поднасяно с настроение, весело, за да се радва малкият човек.

 

Създаване на режим на хранене, спане и игра

Първата година е много важна за полагане на основите на правилния режим. Това е режим на хранене, на достатъчно спане и определени часове за игра.

 

Детегледачката на вашето бебе ще положи основите на този режим и ще го адаптира с порастването му. Така малкото човече ще свикне на ред и ще расте здраво и спокойно.

 

Професионалната детегледачка за дете до 1 годинка е особено важна на неопитни майки с първо бебе. Но тя е огромна помощ за всички майки, и за тези с вече пораснало първо дете, защото ще отменя майката в ежедневните грижи за бебето. Така майките с повече от едно дете ще могат да отделят повече внимание на големите си деца. Потърсете вашата целодневна детегледачка на бебе до края на първата година при нас – лицензирана агенция за детегледачки Розита bg.