Защо да ползваме услугите на Агенция за подбор на детегледачки

Все повече жени разчитат на детегледачки, тъй като нямат роднини, които да се заемат с детето. И все повече майки се обръщат към агенция за подбор на детегледачки, за да намерят подходящата жена. За тези, на които предстои да търсят помощничка в гледането на малко момченце или момиченце, ще се спрем на предимствата от използването на услугите на лицензирана агенция.

 

услугите на Агенция за подбор на детегледачки

 

Бърза регистрация и достъп до базата с детегледачки

Регистрирайте се за минути в сайта на агенция като Розита bg и получавате възможност да търсите в цялата база от регистрирани кандидатки за детегледачки. Не е необходимо да изчаквате за отговор, както се прави, ако се пусне обява онлайн. Веднага можете да изпратите съобщение на избраните кандидатки. Можете да използвате и посредничеството на екипа на агенцията, ако спешно ви трябва детегледачка.

 

След регистрация профилът ви става видим за кандидатките, така че и те могат да ви търсят

След като регистрирате профила си в сайта на Розита, с посочване на възрастта на детето, предпочитания за детегледачката – дали да е непушачка, дали да помага и в домакинството, дали желаете да занимава детето с рисуване, музика и други, в кой град и район живеете, този профил ще бъде видим за регистрираните към агенцията детегледачки. Тези, които отговарят на вашите изисквания, ще се свържат с вас. Това ще улесни още повече процеса на намиране на детегледачка.

 

Детегледачките към лицензираните агенции преминават професионално обучение

Не е достатъчно жената да има само опит и желание за работа с деца, за да е добра детегледачка. Професионалното обучение е важно предимство, защото с него детегледачките получават основни знания за спецификата на обучението на малки или по-големи деца. В агенции като Розита bg кандидатките получават професионално обучение в една от двете основни възрастови групи малки деца – до 3 години или от 3 до 7 години.

 

Екипът на агенцията за детегледачки се състои от специалисти по гледане и обучение на деца

Лицензираните агенции имат екип състоящ се от психолози, логопеди, педагози, педиатри. Тези специалности са много важни за подбора на подходящи кандидатки за базата от жени за гледане на деца, тъй като се преценяват както компетентностите им, така и личните им качества. Освен това можете да потърсите помощта им на всеки етап от избора на детегледачка за вашето дете.

Ще бъдете сигурни в избора си на детегледачка от лицензирана агенция, като знаете, че кандидатките, от които избирате, са отговорни, компетентни, точни и на първо място поставят грижите за децата.

 

Плащате за всички услуги онлайн

Не е необходимо да отидете до офиса на агенцията, за да платите в брой, или да платите на самата детегледачка, също в брой. Всички плащания се извършват онлайи, което е много удобно и пести време.

Вие и лицензираните агенции за детегледачки имате една цел – избор на човек, който да се грижи добре за детето ви, да му помогне за правилното развитие на основните умения за възрастта му, да му предаде знания, които ще разшшрят кръгозора му. Свържете се с нас – не се колебайте да използвате услугите на агенция като Розита bg, когато търсите жена за гледане на вашето дете  – почасово или ежедневно. Ще си спестите време и усилия, а и ще направите най-правилния избор.