Детегледачка почасово – възможност за допълнителни доходи

Търсенето на почасово гледане на малки деца се увеличава

Търсенето на детегледачки за почасово гледане на малки деца е много интензивно, тъй като за майките с малчугани до 3 годишна възраст е много удобно да наемат жена за няколко часа, докато отидат за покупки или се видят с приятелки. Вечер родителите могат да отидат на театър, кино или на гости, докато децата са под грижите на детегледачка. За майките, работещи от дома и периодично получаващи инструкции в офис, това също е много удобна услуга.

Детегледачки почасово

снимка: https://www.puroclean.com/

Много жени могат да гледат почасово деца за допълнителни доходи

Възползвайте се от търсенето, ако сте студентки, без работа или сте в пенсионна възраст. За учители, работещи на смени и търсещи допълнителни доходи, това е много подходяща работа по специалността. А за всички работата с деца е не само задължение, тя носи и емоционално удовлетворение от общуването с малките.

Много жени дават обяви за почасови детегледачки. Но по-удобният начин е да се обърнете към фирма, наемаща детегледачки и предлагаща базата си на майки с малки деца за избор. И при подбора на детегледачки, и при контакта с майките на малките служителите на фирмите изискват документи и няма риск от некоректност и от двете страни.

Подгответе изложение с данни за образованието си и опита в гледането на деца

За да кандидатствате за детегледачка към фирма, трябва да подготвите подходяща автобиография. В нея освен образованието и уменията си трябва да посочите и опита ви в гледане на малки деца. Не винаги периодите на гледане могат да се докажат с документ, например ако сте гледали внуци. Но е важно да изброите всички периоди, през които сте упражнявали тази дейност.

Услуги само като детегледачка или комбинирани услуги с помощ в домакинството

Много жени търсят детегледачка само за грижи за детето, но много други търсят жена, която да съчетава гледането с помощ в домакинството. Когато съставяте автобиографията си за фирмата, посочете дали имате желание и да вършите домакинска работа.

Подгответе се за тест с общи въпроси

Както при преценката на кандидати за много други професии, и за преценка на уменията и личността на кандидатките за детегледачки може да ви предложат да попълните тест. Тъй като някои родители изискват и психотест, може да се наложи да преминете и такъв тест.

Важно е да отговорите честно на въпросите, които ви задават

Много важно обстоятелство за успеха при кандидатстването за детегледачка е да бъдете откровени и да не се отклонявате от фактите, свързани с вас, разговаряйки с майката, която иска да ви наеме. Често жените се притесняват от възрастта си. Но не бързайте да спестите няколко години. Ако тя е прегледала или след това ще прегледа информацията за вас в агенцията, лъжата ще бъде разкрита и няма да направи добро впечатление. Най-вероятно при такива отклонения от истината няма да ви наемат.

За най-добрър избор на фирма, наемаща детегледачки

Потърсете информация в Интернет за фирмите, които наемат и предлагат детегледачки за града ви. Важно е голяма част от проучването да се извършва онлайн, което е много удобно.

Препоръчваме ви Розита бг, вече доказана фирма за подбор на детегледачки и предлагане на услуги за почасово гледане на деца. В сайта на фирмата трябва да си създадете профил. След като ви проучат и бъдете утвърдени, ще можете да разглеждате обявите от майки, търсещи детегледачески услуги почасово.

Обучение за детегледачки в Розита бг

Дори да сте гледали вече деца, възползвайте се от удобството за квалификация с обучението за детегледачки, организирано от Розита бг. След обучението от преподаватели, педиатри, психолози ще бъдете много търсени, тъй като курсът ще бъде гаранция за съответствие на услугите ви на всички европейски стандарти.