Къде може да търсим детегледачка

Повечето майки се изправят пред проблема за търсене на детегледачка щом бебето поотрасне и е време да тръгнат на работа, или искат да имат възможност да излизат сами за покупки, тоест търсят бавачка за почасово гледане. За да направите успешен избор, когато стигнете до този етап, е важно да знаете къде да търсите детегледачка. А освен това трябва да си подготвите и списък на дейностите, които искате да върши тази жена. Единият вариант е да се занимава само с детето, а може би предпочитате да съчетава гледането с домакинска работа – чистене и готвене.

Агенция за детегледачки

снимка: https://www.spaceotechnologies.com/

Това е задача с повишена трудност

Сигурно сте слушали много истории, споделяни от познати и приятелки, за това, колко детегледачки са сменили и как са търсили. Трябва да се подготвите за тази задача като за сложен избор, защото неизбежно ще имате разочарования, ако просто дадете обява и изберете от кандидатките, които се свържат с вас.

Идеалният вариант – детето на ваша приятелка, гледано от бавачка, тръгва на градина

Най-добрият шанс е ако ваша приятелка, която е намерила внимателна и грижовна детегледачка, се готви да изпрати порасналото дете на детска градина. Тогава бавачката се оказва свободна и можете да говорите с нея и да я наемете.

Втори благоприятен вариант – ваша роднина

Ако ваша роднина, пенсионирана неотдавна, се съгласи да гледа детето, това е много добър вариант. Тя ще бъде позната на детето и то бързо ще свикне да прекарва деня с нея.

От друга страна, има вероятност да влошите роднинските отношения поради разногласия, прекалена строгост или прекомерна отстъпчивост на роднината по отношение на детето. Трябва да сте готови и за такъв развой на нещата.

Още един благоприятен вариант – отзиви от близки и познати

Това е вариант, към който се насочват всички млади майки, нуждаещи се от бавачка. Можете да го използвате и вие. Започнете да разпитвате дали познават жена, съвестна и компетентна, която може да гледа детето ви. Могат да ви предложат и няколко варианта, а вие да се срещнете с тези няколко жени и да поговорите с тях, за да ги прецените.

Важно е и вие, и детето да харесате бавачката

Не забравяйте, че тази жена ще остава с детето ви. Каква е реакцията му, когато го срещнете с кандидат детегледачката? Ако усетите неприязън и неприемане от страна на детето, това не е вашият човек. Не правете грешката да разчитате само на своята преценка.

Най-добре е да имате избор от повече кандидатки и те да са проверени

Днес за много услуги разчитаме на фирми. Фирмите, наемащи детегледачки, се запознават подробно с уменията и квалификациите на кандидатките.

Розита бг e утвърдена фирма с обширна база от детегледачки. Кандидатките са проверени внимателно, подбрани са въз основа на опита им и натрупаните умения при гледане на деца. Това е много важно, защото ще ви спести редица разочарования, с които неминуемо бихте се сблъскали, ако търсите самостоятелно детегледачка.

Използвайки услугите на фирма, можете да представите на фирмата списъка от изискванията си. Въз основа на тях служителите ще подберат подходящите кандидатки, с които да се срещнете и да направите окончателен избор.

А най-добре е да можете да се регистрирате като търсеща майка и да насрочите срещи с кандидатките онлайн. Онлайн плащанията също са предимство, което да търсите при избор на фирма. Затова ви препоръчваме услугите на лицензирана агенция за подбор на детегледачки Розита бг.

Как да започнете търсенето на детегледачка с Розита бг

В сайта ще видите покана да се регистрирате, за да може бавачките, регистрирани към фирмата, да видят обявата ви.

За да се запознаете с бавачките и да прецените коя е най-подходяща, можете да проведете интервюта. Вие избирате мястото и времето за провеждането им.

С Розита бг пестите време, тъй като целият избор, както и заплащането, се извършват онлайн.