Детегледачка в София за две деца

Търсите жена да се грижи за две деца, близначета или на различна възраст, в София? Ние ще ви помогнем! Обърнете се към Розита bg и ще ви съдействаме с предложения от нашата база от детегледачки. Ще ви помогнем и в избора, и в провеждането на интервюта с кандидатките. Ето и нашите съвети за това, как трябва да търсите подходяща жена за грижи за децата ви.

 

Детегледачка София за две деца

 

Детегледачка за две деца – организирана

За да може да се грижи за две деца в дома ви в София, да внимава какво правят, да ги занимава с интересни дейности и да оказва всякакви грижи, почасово или ежедневно за целия ден, вашата детегледачка трябва да е организирана. Това означава, че може да преценява кога да занимава с дадена дейност и двете деца, кога на едното може да предложи самостоятелно занимание – рисуване, слушане на песнички и др., докато се занимава активно с другото. Дори децата да са близначета, те често се различават по интереси и е важно вниманието им да е ангажирано.

Когато децата са малки, на възраст под 3 години, ангажирането на вниманието им е още по-трудно. Жената, на която изберете да ги поверите, трябва да знае как да направи това, да им е интересно и забавно.

Създавайки интересни, весели и удовлетворяващи любопитството и желанието за развлечения занимания, детегледачката ще успее да развие у малките симпатия към себе си. Те ще се радват да я видят и да започнат заниманията с нея. Добрата организация бързо дава резултати, затова организираната детегледачка успява бързо да се „сработи“ с поверените й деца.

 

Детегледачката трябва да има достатъчно опит

Опитът също е много важен. Най-добре е да изберете кандидатка, която има опит с гледане на две деца. Така тя ще е преминала през различните възрастови етапи, грижейки се за едно или две деца, ще може да отгатва какво би се харесало на поверените й малки питомци в дадена ситуация, да използва вече проверени на практика методи.

Опитът помага и когато едното или двете деца са разочаровани от някакъв неуспех, или изведнъж им домъчнее за мама. Тогава тя бързо ще успее да ги успокои, да ги ориентира към занимание, в което ще си докажат, че могат да се справят със задачи. Или ще отвлече вниманието им с весела игра, докато мама се върне, за да могат малките човечета да я посрещнат усмихнати и с настроение.

 

Нашите кандидатки са с обучение в курсове за професионални детегледачки

Разбира се, всички деца са различни, в дадена ситуация може да е подходящо едно решение или занимание, а в друга – друго. Определено е необходим индивидуален подход към двете деца.

За да можем да отговорим на всички нужди на родителите, за гледане не само на едно, но и на две деца, организираме професионални курсове за детегледачки по специалноразработена образователна програма „Професионална детегледачка“.  Нашите специалисти – педагози, психолози, логопеди, педиатри, се грижат за преподаване на всички особености на децата в двете основни възрастови групи – до 3 години и от 3 до 7 години. При нас ще намерите не само кандидатки с опит, но и с професионално обучение, готови да ви предложат най-добрите грижи за две деца. Потърсете ни и се регистрирайте в сайта ни, а след това потърсете сред базата ни от кандидатки или се свържете с нас за съдействие.