Бавачки за Студентски град

Студентка търси бавачка – доста честа ситуация. Трябва да продължите образованието си, а докато сте на лекции и упражнения, детето трябва да е обгрижвано от някого. Родителите ви са в провинцията или все още работят. Трябва да намерите подходяща бавачка за детето, най-вероятно почасово, а може и целодневно. Спестете си време в търсене сред приятели и познати, защото най-вероятно по този начин няма да намерите подходящ човек, който да ви помага за детето. Потърсете в лицензирана агенция за детегледачки.

 

Бавачки за Студентски град

 

Ако трябва да подбирате вие, ще изгубите много време

Много млади майки се надяват, че щом дадат обява онлайн, веднага ще се отзоват подходящи кандидатки. Но някои от обадилите се може да живеят далече от Студентски град, което е неудобство. Трябва да подберете жена, която да може бързо да идва и когато се налага непредвидено да излезете.

Освен това трябва да проучите документите на отзовалите се на обявата. Трябва да проверите образованието, уменията им.

Всички тези дейности изискват време и усилия. Те ще ви попречат да се съсредоточите върху образованието си. А лицензираната агенция за детегледачки Розита bg ще извърши всичко това вместо вас, и дори повече.

 

Попълнете онлайн формата на сайта на агенцията

На сайта на агенцията можете да се регистрирате, след като попълните формата с данни. Тук трябва да посочите и района, за който търсите детегледачка – Студентски град.

Много важно е посочването на възрастта на детето. За различните възрасти – до 1 година, от 1 до 3 години, или от 3 до 7 години, са необходими бавачки с различни квалификации, умения и подходящ опит. Най-вероятно вие търсите бавачка за дете до 3 години. Посочете дали е в бебешка възраст, или е малко по-голямо.

 

Трябва да посочите и заплащането, което предлагате. Може би нямате представа за цените на тези услуги. Ще ви помогне преглеждането на профилите на регистрираните в агенцията детегледачки. Всяка от тях е посочила цената за час. Трябва да уточним, разбира се, че ако ползвате услугите на детегледачката целодневно, подходящо е да предложите за малко по-ниско заплащане на час.

 

Обучение по програма за професионални детегледачки

Агенция Розита bg организира обучение за детегледачки, като в него се включва и курс по първа помощ. Освен това обучението е на модули – за гледане на деца до 3 години, и за гледане на по-големи деца – от 3 до 7 години. То допълва личния опит в гледане на деца, който имат кандидатките.

Вероятно ви трябва обучена по първия модул жена. Агенцията разполага с база с много кандидатки с такива квалификации и опит.

 

Умения за първа помощ

Дори на много малка възраст децата могат да изпаднат в ситуация, в която е необходима такава помощ. Важно е да бъдете сигурни, че в извънреден случай, ако се наложи оказване на първа помощ, наетата от вас чрез агенцията детегледачка ще има компетентностите и уменията да я окаже.

Търсете детегледачка за Студентски град чрез агенция Розита bg. Бързо ще намерите подходящ човек. На всички етапи от регистрирането, търсенето и избора ще можете да разчитате на помощта на специалистите от агенцията. Не губете време, свържете с нас сега!