Обяви за детегледачки в София

Търсите обяви за детегледачки в София? Имате два варианта. Първият е да преглеждате редовно сайтовете за обяви, а вторият да се регистрирате в професионална агенция, която поддържа база от детегледачки с проверени квалификации и качества.

 

 

Преглеждането на обявите в сайтовете изисква време

Обикновено родителите започват да търсят гледачка за детето си достатъчно рано. Тогава има и много време, през което да се следят обявите в избрани сайтове, а след това да се направи окончателен подбор. Но ако ви се налага спешно да започнете работа и търсите целодневна гледачка, или трябва да започнете да оставяте детето на някого, за да работите на хонорар, няма да имате толкова време на разположение. За семейства, които искат да намерят бързо детегледачка, това не е подходящ вариант.

Дори да имате на разположение месец-два, докато започнете работа, и можете да си позволите да отделите повече време за проучване и избор на гледачка чрез обява, няма гаранция, че ще попаднете на човек с необходимите качества и с квалификациите, които изисквате. Можете да проучите документите за образование и квалификация, които ще ви покажат избраните от вас жени, но не е сигурно, че ще случите на отговорен и съвестен човек. Разбира се, има и възможност да ви провърви в този начин на избор, така че ако сте решили да го използвате, опитайте.

 

Преглеждане на обяви от детегледачки в сайта на професионална агенция

Професионалните агенции, които са посредници между родителите и детегледачките, търсещи работа, набират кандидатки и проучват не само квалификациите, но и качествата им. Можете да сте сигурни, че ако се регистрирате в сайта на агенция Розита bg, обявите и обявената в тях информация са проверени. Можете да разчитате и на помощта на специалистите от агенцията за избор от обяви на детегледачка за София.

Ние набираме детегледачки и им осигуряваме и обучение, според спецификата на изискванията за гледане на деца от двете основни възрастови групи: до 3 години и от 3 до 7 години.

 

Позвънете по телефона или се регистрирайте в сайта на агенцията

Можете да се свържете директно със специалистите от агенцията. Първо натиснете бутона „Намери детегледачка“ на началната страница. Ще се отвори нова страница, в която долу отляво ще видите заглавието „Обадете ни се“. В текста отдолу ще намерите и телефонния номер, на който да се обадите и да направите заявка.

В текста долу отляво под телефонния номер ще намерите линк към формата за регистрация. Регистрацията в сайта на Розита bg се извършва бързо. Трябва да попълните данните, като посочите възрастта на детето и изискванията си. Тук е важно да посочите:

  • дали търсите жена за почасово или целодневно гледане;
  • дали ще изисквате от жената и извършване на домакински дейности;
  • дали предпочитате детегледачка с опит;
  • дали изисквате да владее чужд език, за да занимава детето.

Можете да посочите и допълнителни изисквания, ако имате такива.

След като се регистрирате, ще можете от профила си да прегледате всички налични обяви от регистрирани в базата ни детегледачки и да се свързвате директно с тях.

Улеснете търсенето си чрез преглед на обявите в сайта на агенция Розита bg. Ще си спестите време и ще разчитате на помощта на специалистите от екипа ни на всеки етап от избора, включително и за интервюто с избраните кандидатки.