Как да намерим проверени детегледачки в София

Проверена детегледачка за детето ви, на възраст под 3 години, или вече над 3-годишно? Разбира се! Живеете в София и търсите детегледачка за вашето дете? Трябва да сте сигурни, че сте го поверили в добри ръце, когато е необходимо да се върнете на работа, а и дори ако се налага да го оставяте по няколко часа дневно с детегледачка.

 

проверени детегледачки в София

 

Проверката на детегледачка се извършва от специалисти

За да сте сигурни в това, че кандидатката, на която сте спрели избора си, е проверена, тази проверка трябва да е направена от специалисти. Това може да направи екип от специалисти в специализирана агенция като Розита bg. Нашият екип включва специалисти в различни области – педагози, психолози, педиатри, логопеди. Те имат опит и подхождат професионално в избора на детегледачки за базата, която е на разположение на родителите.

Експертната оценка на кандидатките за детегледачки за София, които агенцията предлага на родителите, търсещи проверени бавачки за децата си, включва преценка на качествата им, отговорността, подготовката за гледане на деца – стаж, умения и други.

Ако търсите самостоятелно детегледачка, няма да можете да оцените всички тези данни. Затова все повече родители разчитат на екипите от специалисти в агенциите за набиране и предлагане на детегледачки. Така те могат да са сигурни, че избирайки кандидатка от базата на агенция, избират проверен специалист, подходящ за гледане на малко дете – до 3-годишна възраст, или дете на възраст детска градина – в тази възраст се изисква и обучение на децата на основни знания.

 

Съответствие на европейски стандарти

В агенцията ни ще намерите кандидатки за детегледачки в София с компетентности, съответстващи на европейски стандарти. Ние предлагаме на нашите кандидатки обучение по образователната програма „Професионална детегледачка“. Тя включва не само общо обучение в компетентности за гледане на деца, но и два етапа според двете големи групи деца, за които родителите търсят детегледачки – до 3 години и от 3 до 7 години.

Освен обучението за гледане на деца в съответната възрастова група нашите кандидатки преминават обучение по първа долекарска помощ и получават сертификат от БЧК. Това обучение е задължително за детегледачките в страните в ЕС.

Курсовете за обучение включват и курс за владеене на западен език, с издаване на сертификат след завършване на обучението.

След обучение в отделни модули детегледачките получават и сертификати за умения като музика, изобразително изкуство и други.

 

Търсенето чрез професионална агенция за детегледачки е бързо и удачно

Много често родителите търсят спешно детегледачка. При такива обстоятелства не е удачно да се търси чрез обяви и да се изчаква да се отзоват кандидатки, от които да започнете да избирате. Дори да ви представят всички необходими документи, можете да направите неудачен избор. Затова се обърнете към нашата агенция за съдействие. Регистрирайте се в сайта ни и ще имате достъп до базата ни.

Нашият екип от специалисти има мисията да ви помогне да направите правилния избор на детегледачка, проверен специалист и професионалист, според индивидуалните ви нужди и изисквания. Ние ще ви помогнем в подбора и в интервютата с избраните кандидатки.

Изборът се извършва онлайн, което пести време.

Нашата база от кандидатки за детегледачки за София е голяма и включва различни специалисти с опит и различни умения. Те са проверени детегледачки, сред които ще намерите вашата най-подходяща кандидатка.