Детегледачка за новородени

Спешно търся детегледачка за бебе! Попадали ли сте в тази ситуация? С малко бебе сте, а родителите са в друг град, а може би и работят в чужбина. Това е първото ви дете, трябва ви помощ от опитен човек. Ако родителите ви работят, няма да могат да си позволят повече от полагаемия отпуск, за да са до вас в първите седмици. След това оставате без помощ, за да поемете денонощните грижи заедно с домакинската работа. Не се преуморявайте, като се нагърбите с всичко това. Нека докато научите основните правила и дневни грижи за бебето до вас има опитен човек – професионална детегледачка, наета чрез агенция.

 

Детегледачка за новородени

 

Редуване на грижите за Бебето

От първите дни грижите за бебето поглъщат почти цялото време, с много малко часове на сън. А какво остава за други основни дейности като готвене и пране. За да можете да посвещавате колкото може повече време на своето скъпоценно мъниче, ви е необходим помощник. Така можете да се редувате с детегледачката, а при уговорка да си поделяте и основните домакински задължения. Когато майката е отпочинала, грижите за бебето, които полага, ще бъдат по-пълноценни. А с помощта на професионална детегледачка с опит ще бъде спокойна, че е поверила малкия човек на жена, която знае какво да прави във всяка ситуация и всеки момент.

 

Ако планирате да се върнете на работа скоро след раждането, дори на непълно работно време

Всяка професия има своята специфика. Ако вашата професия е такава, че трябва скоро след раждането да се върнете към нея, дори на хонорар или на непълно работно време, непременно потърсете професионална детегледачка. Така за периодите, през които ще сте извън дома, бебето ще бъде поверено на опитен човек и ще бъде винаги нахранено и приспано навреме.

 

Ако търсите нощна детегледачка за бебето

Някои майки предпочитат през деня да се грижат за бебетата си, а вечер в дежуренето край кошарата да ги отменя детегледачка. И тук търсенето на професионална детегледачка ще ви помогне да намерите точния човек. Така нощем ще си почивате добре и цял ден ще бъдете във форма за грижи за бебето в дома и за приятни разходки навън.

 

Къде да намерите професионална детегледачка

Първата идея е да разпитате приятелки с малки деца, съседки, роднини. Можете да пуснете и обява в интернет. Но така ще изгубите доста време. Няма гаранция, че познатите и роднините могат да ви препоръчат подходящ човек. А на обявата ви в онлайн пространството ще се отзоват съвсем непознати хора, така че поемате риск.

 

Нашето предложение е избор на професионална детегледачка от базата на агенция Розита bg. Ние проучваме и наемаме кандидатки за гледане на бебета, малки и по-големи деца. Лесно е да се регистрирате в нашия сайт и да попълните графите с изисквания, като специално уточните, че търсите жена за гледане на бебе. Посочете дали търсите жена на пълно работно време, почасово, само нощем. Важно е да уточните и заплащането, което предлагате.

 

Когато публикувате профила си с данни и изисквания в сайта на Розита bg, обявата ще бъде видима за кандидатките регистрирани в нашата база. Желаещите да се грижат за бебета и отговарящи на вашите изисквания ще се свържат с вас. А ние ще ви помогнем за интервютата, за да направите окончателния избор за детегледачка за вашето бебе.