Розита бг – най-добрата база данни от детегледачки

Когато търсите детегледачка, важно е да имате възможност за избор от кандидатки на различна възраст, с различни умения, както и да можете бързо да намерите кандидатки, отговарящи на критериите ви. Затова все повече родители търсят сайтове за детегледачки, тъй като разчитат на повече възможности за подходящ избор. Ще ви препоръчаме услугите на агенция Розита bg, като изтъкнем предимствата на нашата агенция за бърз и удачен избор на жена за гледане на детето ви.

 

най-добрата база данни от детегледачки

 

„Намерете квалифицирани детегледачки във вашия град“

Това е заглавието, което ще ви приветства, когато отворите сайта на агенцията. С едно изречение е казано толкова много!

Подборът е в интерес на осигуряване на детегледачки, които имат необходимите умения и квалификации, за да се грижат за поверените им деца, но и да ги научат на нови умения, които ще ги заинтересуват, ще ги подготвят за детската градина и за първите години в училище.

Зад подбора на кандидатури, които се включват в базата, стои екип от специалисти. Персоналът на агенцията подхожда професионално и отговорно към задачата да предложи не просто жени, които ще наглеждат децата, а хора с опит, умения за обучение на малки и по-големи деца. Много от подбраните в базата на Розита bg детегледачки са с опит в обучението на малки деца и деца в началната степен на обучение в училищата.

Важно е и това, че в сайта можете да намерите детегледачки не само за София, а и за двата други най-големи градове в страната – Пловдив и Варна.

 

Потърсете детегледачка според вашите критерии

Всяко семейство има изисквания за гледане на детето, според това, на каква възраст е, както и според особеностите на режима му и според интересите, които проявява. Важно е да намерите подходящи кандидатки и да направите окончателния си избор.

Използвайте функцията за търсене в базата от детегледачки, след като сте се регистрирали в сайта.

Можете да търсите според следните критерии:

 • заплащането на час или ежедневно, което сте определили
 • възраст на детегледачката
 • дали има опит с деца
 • възрастта на детето ви
 • дали желаете да наемете детегледачка за едно или повече деца
 • владеене на чужди езици
 • допълнителни задължения – ако имате намерение да й възложите и дейности като почистване на дома, готвене, готвене за детето и др.
 • образования
 • дали имате дете със специални нужди
 • умения за оказване на първа помощ
 • шофьорска книжка
 • пушачка/непушачка

Базата на Розита bg съдържа голям брой кандидатури, затова търсенето ще ви спести много време.

 

Агенцията се грижи за обучението на детегледачките

Когато наемате детегледачка от агенция, трябва да знаете, че агенция Розита bg се грижи за обучението на детегледачките. От хоризонталното меню горе в сайта можете да изберете Обучение, за да се запознаете с възможностите за обучение на детегледачките, за да могат да придобият основни умения и квалификации и да усъвършенстват наличните.

Обучението се провежда от опитни педагози, психолози и педиатри.

Програмата за обучение е „Професионална детегледачка“. В нея освен общите знания и умения обучаемите придобиват умения за оказване на първа долекарска помощ, а в допълнителните модули се обучават и усъвършенстват уменията си по обучение в музика, изобразително изкуство и други.

Програмата е на два етапа: обучение за детегледачки за деца до 3 години и за деца от 4 до 7 години.

Така кандидатките се специализират и за гледане на деца в съответната възрастова група. Всяка от тези групи има своята специфика и обучението допълнително гарантира качество на работата на преминалите го кандидатки.

При избор на детегледачка е важно да наемете човек, който има умения и подход към деца на тази възраст, може да обучи детето ви в областта, в която започва да проявява интереси и при необходимост ще окаже животоспасяваща първа помощ. Ще намерите подходящата жена сред професионалните детегледачки в базата на Розита bg.