Детегледачка по време на карантина в София

Къде да намеря детегледачка по време на карантина в София е въпрос, който днес си задават доста родители. Пандемията промени много живота ни. Ограниченията са много, а при налагане на карантина в детските ясли или детската градина се появява още едно. Детето ви не може да посещава детското заведение и се налага някой да го гледа.

Детегледачка по време на карантина в София

Ако имате подходяща съседка или роднина

Най-добре е да можете да разчитате на услугите на съседка, която не ходи на работа, или на роднина – жена в майчинство или пенсионерка. Тогава намирате бързо решение на въпроса и можете да ходите на работа или ако работите у дома, да се занимавате с работните си задължения, докато съседката или роднината ви гледа детето. Но не всички родители на деца останали у дома поради карантина имат този късмет.

Добро решение ли е наемане на съседка или роднина пенсионерка

До скоро това беше много популярен вариант. Но в сегашната ситуация, в която вирусът се разпространява бързо и най-рисковата група е тази на възрастните хора на следпенсионна възраст, и вие ще поемете голям риск, ако разчитате на възрастен човек за гледане на детето. Ако в близко бъдеще вашата детегледачка се зарази от ковид, тя няма да може да ви помага и така ще останете в трудно положение.

Ако отпускът ви свършва и трябва да се върнете на работа, спешно ви трябва детегледачка

Детето ви не посещава детско заведение, тъй като заведението е под карантина. Взели сте си отпуск, за да го гледате, но той свършва. Трябва да намерите детегледачка, на която да оставяте детето, докато сте на работа. Вие сте сред многото родители, които търсят детегледачка по време на карантина в София.

Рискът от наемане на детегледачка чрез обяви в сайтове

Много се коментира защо и този вариант е рисков. Не познавате кандидатките и дори да се срещнете за разговор и проверка на документите, удостоверяващи самоличността, квалификациите и уменията им, все пак рискувате. Особено неподходящо е наемането на детегледачка по този начин в пандемичните условия. Ако все пак решите да пуснете обяви и да наемете детегледачка чрез избор между отзовалите се, не забравяйте да поискате и валиден тест, удостоверяващ, че кандидатките не са болни от ковид.

Не губете време, обърнете се към агенция за детегледачки

Отворете сайта на популярна агенция за набиране и предлагане на детегледачки като Розита bg. Не губете време с други варианти. Ние непрекъснато обновяваме базата си, в която има множество кандидатки за детегледачки на малки и на по-големи деца. Търсенето на подходяща гледачка няма да ви отнеме много време, а след подбора агенцията ще ви съдейства за интервю, за да получите непосредствени впечатления за избраните кандидатки.

За да намерите по бързо детегледачка за детето ви, регистрирайте се в сайта и пуснете обява с изискванията си, включително и информация, че търсите гледачка за детето в София. Регистрираните към агенцията детегледачки ще видят обявата ви и ще ви се обадят подходящи кандидатки.

Можете да комбинирате търсенето в базата данни за регистрираните в сайта детегледачки и публикуването на ваша обява, за да можете да направите възможно най-добрия избор.

Регистрацията, търсенето, плащането се извършват бързо онлайн

Всички дейности, свързани с регистрирането в сайта на Розита bg, публикуването на обявата ви, изборът на броя на контакти, които да ви бъдат предоставени за даден период, например за две седмици или за месец, както и плащанията се извършват изцяло онлайн. Така ще спестите много време, което е важно за вашата ситуация – да намерите бързо гледачка за детето ви, за да се върнете на работа.