Наемане на детегледачка чрез агенция

Агенция за детегледачки – това вече не е рядкост и много семейства могат да споделят какво улеснение е за тях да използват услугите на такава професионална агенция. Интернет осигурява както основна информация, така и услуги за всички. Затова е естествено младите родители, които имат нужда от жена за гледане на детето им почасово или на пълен ден, да потърсят сайт на детегледаческа агенция.

 

Наемане на детегледачка чрез агенция

 

Защо сайт на агенция, а не сайт за обяви

Всяко семейство, което търси да наеме детегледачка, иска да постигне това по-бързо. Ако дадете обява в сайт за различни обяви, вероятно ще ви се обадят много кандидатки. Как да сте сигурни в качествата им? Обикновено родителите провеждат срещи с кандидатките, които са сметнали за най-подходящи. Но една среща не гарантира изчерпателна информация. Съвременните хора са свикнали да търсят стоки и услуги в Интернет, като търсят професионалистите в дадена област. Агенциите, които предлагат бази от детегледачки, са популярни сред познати, роднини. В тях имате гаранцията, че всяка кандидатка е проучена, проверени са квалификациите, уменията й.

 

Как да наемете детегледачка, отговаряща на вашите изисквания, чрез агенция

Отворете сайта на агенция за детегледачки Розита bg, за да преминем заедно през етапите на търсене и наемане на детегледачка.

  • Първо се регистрирайте в сайта като търсещ детегледачка родител. Когато не сте регистриран потребител, вие също можете да търсите в базата данни на агенцията. Но регистрацията с вашите имена, адрес, телефон, ще може да се използва за потвърждаване на операции и плащания. За да публикувате обява в сайта, че търсите детегледачка, трябва да платите. За да получите данни за контакт на детегледачка, също трябва да се плати. С регистрирането си лесно ще можете да получавате информация от сайта онлайн след заплащане.
  • За всяка услуга от сайта можете да направите справка в раздела „Цени“, където освен цената на дадената услуга ще видите и какво включва тя. Първо трябва да публикувате обява, която ще бъде видима за всички детегледачки в сайта. Тези, които отговарят на зададените от вас критерии и се заинтересуват, ще се свържат с вас. Изберете броя на кандидатките, чиито контактни данни ще получите, за да проведете интервюта с тях. Можете да изберете вариант на обява с получаване на контакти на 10 кандидатки за период от 2 седмици, на 15 кандидатки за срок от един месец, или на 30 кандидатки с дългосрочен достъп – за период от 3 месеца. Най-удобен е вариантът, при който агенцията ще поеме изцяло вашите ангажименти по търсенето на отговаряща на критериите ви кандидатка и ще ви кани направо на интервюта с подходящите жени от базата си.
  • За да бъдете в течение на новостите, може да се регистрирате за бюлетина на агенция Розита. В долната част на сайта ще видите прозорче, в което да въведете имейл адреса си, за да го изпратите и да се абонирате за бюлетина.
  • За да придобиете представа за това, какви кандидатки, с какви умения, на каква възраст са регистрирани в базата на агенцията, изберете бутона „Търсене“ в горната част на страницата. Обърнете внимание на възможностите за филтриране в лявата част. Тук можете да зададете:

– възрастов диапазон за детегледачката

– възрастта на детето, за което търсите детегледачка

– дали кандидатката трябва да владее чужди езици

– дали кандидатката трябва да може да оказва първа помощ

– дали търсите кандидатка с шофьорска книжка

и други.

 

Бързо и оптимизирано търсене

Попълвайки информацията и регистрирайки се в сайта на агенция Розита bg, публикувайки критериите си за детегледачката, която търсите, вече започвате търсенето, което благодарение на организацията на процедурите ще бъде лесно и бързо. Ние ще бъдем до вас, за да ви помагаме. Нашето мото ще видите в началото на сайта ни: „Сигурност и всеотдайност за Вашето дете“.