Детегледачка при пътуване на почивка

Време е за почивка – зимна или лятна. Семейството е решило да обиколи няколко места за седмица или две. Но ако имат малко дете, родителите се притесняват за него. Когато са на път, могат да се получат различни ситуации, в които да се наложи помощ за гледането му. А когато малките деца са две, просто не може и да се помисли за пътуване без допълнителен придружител за тях.

Детегледачка при пътуване на почивка

По време на пътуването е важно да има отделен човек за непрекъснати грижи за детето

По време на пътуване родителите обикновено се сменят за шофиране на колата. През периода на летните отпуски шофирането е особено напрегнато. Трафикът е претоварен и шофиращият трябва да внимава, за да се избегнат инциденти.

Дори да сте взели достатъчно играчки и таблет за детето, за да се занимава, обикновено всички тези развлечения бързо омръзват. Децата обичат да им обръщат внимание.

По пътя възникват и други ситуации, при които родителите не могат и да си помислят за справяне без допълнителна помощ. Например когато им се иска да седнат в ресторанта за вечеря, а на детето му е време да спи, или когато решат да обиколят магазини – дълга и изморителна обиколка, трябва да помислят и за нуждите на малкия човек. По време на пътуването на децата често им става скучно. Пътуването ще бъде по-приятно, ако има специален човек за занимания с детето.

Затова е добре да помислите отрано за наемане на детегледачка при пътуване по време на почивката.

 

Как да съставите обявата си

Първо трябва да решите за какъв период на ден ще използвате услугите на детегледачката.

Трябва да поясните и какви занимания са любими на детето: ако то е музикално или се увлича от рисуване, е много важно детегледачката да има тези специални умения.

Трябва да посочите и периода на пътуване, за който ще бъде наета жената.

 

Непременно проведете лични срещи с кандидатките

Личното впечатление е много важно. Интуицията ще ви подскаже коя от кандидатките да изберете. А тъй като тя ще общува редовно с детето по време на пътуването, ще е много важно да видите и неговата реакция. Затова вземете и малкия човек със себе си, той или тя ще ви помогне да направите възможно най-добрия избор.

 

Спестете си време и усилия, като наемете детегледачка за пътуването чрез агенция

За да сте сигурни, че кандидатките за гледане на детето ви по време на пътуването са проверени добре, ви препоръчваме да направите своя избор чрез агенция за наемане детегледачки.

Розита bg поддържа голям брой профили на детегледачки и набира непрекъснато нови кандидатки. Ние проверяваме нашите кандидатки по отношение на образование, умения, отговорност, умение за подход към деца на различна възраст.

Когато решите да изберете детегледачка за придружаване и гледане на детето ви по време на пътуване за почивка, ще можете да разчитате на нас за подбор на подходящи кандидатки, между които можете да изберете вашия човек.

 

Споразумейте се предварително за заплащането

Обмислете детайлите, въз основа на които ще се споразумеете за заплащането.

Когато детегледачката пътува с вас, тя не заплаща разходи за пътуване. По отношение на разходите за храна трябва да прецените дали ще поемете и тях, или ще й давате определена дневна сума, или ще се споразумеете за сума за храна за целия период на пътуването.

Заплащането ще варира и в зависимост от това, дали жената ще бъде с детето определен брой часове на ден – ще й заплащате почасово, или ще се грижи денонощно за него.

Свържете се с нас – използвайте посредничеството на Розита bg за избор на подходяща детегледачка, за да премине пътуването ви приятно и да бъдете спокойни за комфорта на детето си по всяко време.