Ваканция с детегледачка

Лятото е в разгара си, децата са във ваканция. Още не са толкова големи, за да ги оставяте сами, докато сте на работа. А не ви се иска да ходят на занималня, нека си починат в удобствата на дома. Въпросът за това, кой ще ви помага, изниква веднага и ако нямате неангажирани с работа родители или други роднини, изглежда, че сте в безизходица. Но не! Всъщност има решение, което гарантира безопасност за децата и спокойствие за вас. Отговорът на въпроса, как да се погрижите за тях, е: детегледачка за лятната ваканция.

ваканция с детегледачка

Наемете детегледачка за периода на ваканцията

Толкова е просто – потърсете лицензирана агенция за наемане на детегледачки и се регистрирайте в нея като клиент.

Регистрацията чрез сайта на Розита bg е лесна и бърза. В изискванията си можете да уточните не само за какъв период търсите жена за гледане на детето или децата ви, но и дали искате допълнителни занимания.

 

Включете в изискванията си преговор на материала от училище

Ваканцията е време за пълноценен отдих, но малко по малко децата трябва да се подготвят за новата учебна година. Преговорът може да се осъществява неусетно, под формата на забавни задачи. В нашата база с кандидатури ще намерите и начални учителки, които ще направят преговора, редувайки с игри и двигателна активност.

грижа и обучение за дете

 

Повече движения през ваканцията – мисия възможна!

Оставени сами, децата веднага сядат пред лаптопа или грабват телефона, за да играят с часове, да се ровят в мрежата, докато очите им се зачервят. Ето още един проблем, който ще разрешите с наемането на детегледачка за ваканцията. Посочете в изискванията си редовни разходки, игри с много движения, дори практикуване на спорт. Ако детето ви тренира някъде, детегледачката ще ви отмени, като го води на тренировки.

 

Разкриване на красотата на изкуствата

С наемане на детегледачка със специални умения и интереси в областта на изкуствата, като свирене на музикален инструмент, рисуване, пеене и други, ще можете да заинтересувате децата си, за да добавят още едно хоби към тези, които вече имат. Ако детето ви има подчертан интерес към музика, включете изискване за детегледачка – специалист по музика, владееща музикален инструмент, с вокални данни. Ако увлеченията на детето включват майсторене на различни неща от хартия, пластелин и други материали, напишете в изискванията си, че търсите детегледачка с талант в приложните изкуства.

 

Лятната ваканция е време за изграждане на навици за здравословно хранене

Ето още една област, в която можете да разчитате на детегледачката. А знанията за това, кои храни са здравословни, са много важни за целия живот. Нека децата ви забравят хамбургерите и пиците от щанда близо до училището. Изобилието от плодове и зеленчуци не трябва да се пропуска. Уточнете в изискванията си, че търсите детегледачка със знания за здравословно хранене, която да приучи и децата ви на тях.

 

Детегледачката за лятото ще обогати децата ви

С правилно подбрана детегледачка от базата на Розита bg децата ви ще прекарат незабравима, приятна и много полезна ваканция. Това е период на преговор на учебен материал, заинтересуване с ново хоби, коригиране на нездравословното хранене. Съставете списък с изискванията си и го включете в профила си на родител. Погрижете се за лятната ваканция на децата ви с подходяща детегледачка.