С детегледачка на море

Лятото е сезон за приятна морска почивка, планирана цяла зима. Семейството приготвя багажа си, като не забравя и играчки за децата. Не трябва да забравяте, че и на плажа, и след това децата ще искат достатъчно внимание. Но и вие трябва да си починете и да се върнете на работа с нови сили. Това не е мисия невъзможна. Просто използвайте услугите на Розита бг и наемете детегледачка, която да ви придружава по време на почивката.

 

С детегледачка на море

 

За предпочитане е да наемете младо момиче или млада жена

Изкушенията край морето са много. Дългата плажна ивица, камъните край брега, канещи смелите деца за катерене, морските вълни, в които могат да се разхладят. А след следобедната почивка разходките по алеите на парка, детските площадки, надувните замъци за скачане и още много други.

Децата не си почиват като възрастните. Те обичат да обикалят, да изследват, да опознават. За да не остават сами и да не се излагат на рискове, до тях трябва да има момиче или жена, които са в добра физическа форма и могат да обикалят и бягат с децата толкова дълго, колкото малките хора желаят.

 

Как да определите цената на услугата за почивката

Тъй като вие ще поемете разходите за пътуване, храната и спането на детегледачката, трябва да се приспадне известна сума от общото заплащане. Можете да договорите обща сума или жената да гледа децата сутрин, на плажа. Зависи от плановете ви.

 

Детегледачката винаги е в голяма помощ

Дори да не оставяте детето изцяло само с детегледачката, а и вие сте наблизо, присъствието на повече възрастни прави малкия човек по-кротък. А дори и да е от най-големите палавници, още един човек, който да следи къде отива детето и да реагира, за да го спре, ако реши да изследва някой район само, е голяма помощ.

 

Наемете детегледачка с умения в изкуствата или спорта

Ако детето ви се интересува от рисуване, много подходящо е да наемете детегледачка, която има талант за рисуване.

Ако се увлича от музика и пеене, потърсете жена за гледане, която има този талант, а още по-добре ще е, ако свири на музикален инструмент.

За дете със спортна натура детегледачка, която има опит в игра на тенис, бадминтон или друг спорт, ще е най-добрият вариант.

 

Ако детето е любознателно

Ако детето ви обича да научава нови неща, увлича се от научно-популярни филми, запалено обсъжда навици на животни, далечни страни, ще бъде много подходящо да потърсите предучилищен педагог или учителка по природни науки.

 

Лятната почивка е не само възстановяване на силите

Лятото е очаквано с почивката край морето, след която цялото семейство се зарежда с нови сили и се възстановява от работата и ходенето на градина под строг режим. Но тази почивка може да бъде нещо много повече за вашето дете, ако му осигурите подходяща детегледачка.

Това ще бъде период, пред който детето ще надгради уменията и знанията си, ще общува с още един човек, което ще го обогати и ще усъвършенства цялата му личност.

Изберете подходящата детегледачка за вашата морска почивка с помощта на Розита bg. Свържете се с нас – ниее ще ви предложим подходящи кандидатури от нашата база, от които да направите своя избор.