Търсене на детегледачка чрез  агенция

Майките с деца, които вече са поотраснали, на година, две или три, вече планират търсене на детегледачка, за да започнат работа. А и общуването с човек с опит в грижите за деца е полезно за самото дете, за оформяне на режима му и основните навици. Детегледачка чрез агенция – това е вече популярен избор на младите майки. И има защо – агенцията улеснява избора и разполага с кандидатки, от които може да се подбере най-подходящата за детето.

 

Търсене на детегледачка чрез агенция

 

Голяма база от кандидатки и съдействие от екипа

Агенции като Розита bg, лицензирани за набиране и предлагане на детегледачки, поддържат голяма база с данни за кандидатки, които са проверени от екипа на агенцията. Така родителите, търсещи чрез агенцията, имат възможност за избор. Основните критерии за избор са:

  • опит с гледане на дете в групата до 3 години, или гледане на дете от 3 до 7 години, според възрастта на детето;
  • отговорност и точност – лични качества, които се проверяват от екипа;
  • допълнителни умения – за рисуване, музика и т.н., според интересите на детето;
  • повечето родители търсят и детегледачка непушачка;
  • местоживеене в района на семейството, търсещо детегледачка – така се намалява вероятността от закъснения поради транспортни проблеми.

Родителите могат да потърсят в сайта сред профилите на детегледачките, регистрирани към агенцията. След това екипът на Розита bg ще съдейства за организиране на интервю с избраните кандидатки и за окончателния избор.

 

Професионално обучение на регистрираните детегледачки

Освен образованието и стажа на наетите детегледачки, които се регистрират в базата, нашата агенция предлага и професионално обучение в 2 модула – за деца до три години и за гледане на деца между 3 и 7 години.

Така квалификациите на детегледачките се надграждат и можем да предложим високо ниво на компетентност и умения. Майките, които са се обръщали към нашата агенция, за да им осигурим детегледачки, знаят от опит какво е нивото на гледачките, които са регистрирани към нас.

 

Регистрирането на профил в сайта го прави видим за регистрираните детегледачки

Екипът на агенцията ни ще ви посъветва да регистрирате профил в сайта, с възрастта на детето, дали желаете допълнителна помощ в домакинството, както и други изисквания. След публикуването на профила регистрираните в базата детегледачки ще могат да го видят. Тези от тях, които в момента са незаети, търсят в регистрираните профили на родители и ще ви потърсят тези, които съответстват на изискванията ви.

 

С търсенето чрез агенция пестите време и усилия

В напрегнатия ритъм на живот пестенето на време е много голямо улеснение. Не се налага да давате обяви в сайтове, да питате познати, роднини, за да ви препоръчат детегледачка, ако познават такава.

Търсенето изисква и много усилия. Спестете си ги, освободете си време и възможност да се посветите по-пълно на детето си и да се подготвите за работа.

 

Ако спешно търсите детегледачка

Има случаи, в които спешно трябва да се намери детегледачка, защото трябва да започнете работа колкото може по-бързо. Тогава помощта на лицензираната агенция за детегледачки е безценна. Просто позвънете на телефона, посочен в сайта на Розита bg, и ще ви съдействаме за бързия подбор и намирането на подходяща жена. Това е най-добрият избор за търсене на жена за гледане на детето ви – чрез лицензирана агенция с база от кандидатури на детегледачки. Разчитайте на нас!