Детегледачка на бебе

За бебе в първите месеци най-добрата помощ за родителите е професионална детегледачка. Малко родители имат близки в пенсионна възраст и в добро здраве, на които да разчитат за споделяне на денонoщните грижи за новия член на семейството.

Грижите за бебето в началните месеци за важни за установяване на правилен режим и полагане основите на добро здраве. Във всяко отношение наемането на професионална детегледачка гарантира справяне с всички трудни задачи, свързани с малкото. За да сте сигурни, че ще разчитате на проверен човек с опит и лични качества, изберете вашата детегледачка за бебе от базата на Лицензирана агенция за детегледачки Розита bg.

 

Детегледачка на бебе

 

Споделяне на грижите за бебето

За да участва младата майка в грижите за бебето, може да се установи график за часовете, през които майката и детегледачката ще се грижат за малкото. Поемането на прането и гладенето, грижите за бебето докато майката си почива са важни, за да може тя да се възстановява и отново да е във форма.

Малките бебета имат колики, могат да вдигнат бързо температура и това да изплаши неопитната майка. Професионалната детегледачка, която има опит в гледане на бебета, ще извърши необходимото, за да облекчи състоянието на малкото. Майката ще се учи от нея и по-нататък ще може да реагира бързо и с необходимите дейности в такива ситуации.

 

Детегледачка за бебе, което има кака или батко

Ако семейството има и по-голямо дете, поемането на грижите за бебето от детегледачката ще даде възможност на родителите да се грижат за каката или баткото с разходки, посещения на детски център и т.н., докато малкото е под грижите на детегледачката.

Двете деца – бебето и по-голямото, имат различни нужди. Грижите на детегледачката за бебето ще гарантират на родителите, че и малкото е непрекъснато обгрижвано, сменено, нахранено, разходено.

 

Търсене на детегледачка за бебе в базата на Розита

Базата на нашата агенция е най-обширната в София. Тук можете да намерите кандидатури на детегледачки, проверени от нас не само за квалификации и опит, но и за лични качества.

Именно личните качества са основно притеснение за търсещите детегледачка родители. С избор на жена за гледане на бебето ви от нашата база няма да имате основания за тревога.

Можете да регистрирате обява в сайта ни, като посочите района, в който живеете, както и изискванията си и това, че търсите детегледачка за бебе. По-нататък можете да задържите детегледачката и до по-голяма възраст на бебето – до 1 година или още по-дълго.

След публикуването вашата обява ще се вижда от детегледачките в базата. Тези, които са свободни и имат опит в гледане на бебета, ще се свържат с вас.

Много важно е да посочите района си на местоживеене. Както за родителите с бебе, така и за детегледачката е най-удобно, ако живеят в един район.

 

Професионално обучение на нашите детегледачки

Нашите детегледачки завършват професионално обучение в един от двата модула – за гледане на деца до 3 години и за деца на възраст между 3 и 7 години. Това обучение дава възможност за осъвременяване на знанията и уменията и е голямо предимство.

За грижи за бебе в първите месеци ще ви помогне професионална детегледачка, избрана от базата на Розита bg. Очакваме вашата регистрация!