Работа като детегледачка в София

Ако живеете в София постоянно, имате свободно време или сте без работа и искате да работите като детегледачка, трябва да изберете подходящ начин за рекламиране на услугите ви. Ако сте студентка, която търси почасово или ежедневно работа – гледане на дете, вероятно така си осигурявате средства за ежедневните разходи и плащането на битовите сметки. Не бързайте да пускате обяви онлайн. По-бързо ще достигнете до семействата, търсещи детегледачка в София, като се регистрирате към лицензирана агенция за детегледачки.

 

Работа като детегледачка в София

 

Семействата вече търсят детегледачки чрез агенции

Най-удобно за семействата с малки деца, имащи нужда от детегледачка, е да потърсят в базата на агенция за професионални детегледачки като Розита bg.

Семействата се регистрират в сайта на агенцията ни и профилите на кандидатките за гледане на деца стават видими за тях. Самите кандидатки също виждат профилите на търсещите родители и могат да се свържат с тези, на чиито изисквания съответстват.

 

Регистрирайте се в сайта ни, за да получите бързо работа

Още в началото на страницата, под реда с основните линкове, ще намерите въпроса „Търсите ли работа?“ След него е линкът „Добави профил“.

След като кликнете върху линка, ще отворите страница с форма за попълване на данните ви. Важно е да попълвате внимателно, без да бързате, за да бъдат данните точни и без грешка.

Освен местоживеенето и района ви, трябва да попълните следните данни:

  • Семейното ви положение и дали имате деца, колко са те и на каква възраст са.
  • Уменията ви, които ще бъдат полезни в работата ви с деца.
  • Чертите на характера ви.
  • Изискванията ви към работодателя – семейството с дете.
  • Каква сте като човек, какво ви привлича в работата с деца.

След като попълните данните във всяко поле, завършете попълването и профилът ви вече е готов. Той ще се вижда от родителите, търсещи детегледачка за детето си.

 

Екипът на агенцията включва професионалисти в различни области

Специалистите от екипа на агенция Розита bg са педагози, психолози, логопеди, педиатри. Този екип гарантира правилен подбор на кандидатки за детегледачки и правилна преценка на качествата и уменията ви.

Включването на такива професионалисти в екипа е важно и за родителите, като гаранция за качество.

 

Професионално обучение за детегледачки

Освен опита с децата ви, ако имате такива, и с деца, които сте гледали – на приятели, роднини, на приятелски начала или срещу заплащане, трябва да надграждате знанията и уменията си чрез обучение.

Агенцията ни предлага професионално обучение за детегледачки в две групи – за деца до 3 години и за по-големи деца – от 3 до 7 години. Запишете се в модула, който съответства на предпочитанията ви.

В горната част на страницата ще намерите линка „Обучение“. Отворете страницата с информация за предлаганото обучение и можете да изберете и допълнителни модули:

  • Сертификат за първа долекарска помощ;
  • Сертификат за западен език;
  • Сертификат за компютърна грамотност;
  • Сертификат за умения като музика, рисуване и други.

Започнете търсенето на работа като детегледачка в София, като се регистрирате в нашия сайт. Ние ще ви помогнем във всяко отношение, разчитайки на професионализъм, коректност и отговорност от ваша страна. Очакваме ви да се свържете с нас!