Обяви за работа за детегледачки

За жени с опит в гледане на деца, педагожки, които искат да се грижат за деца в предучилищна възраст, жени с медицински опит, дами в пенсионна възраст, които търсят обяви за работа за детегледачки, препоръчваме сайта на Лицензирана агенция Розита bg. Не търсете с часове обяви в различни сайтове.

 

Включете се в базата на нашата агенция, като регистирате профил на сайта. Нашият екип ще проучи документите и опита ви и ще ви включим в базата, която е на разположение на стотици родители, търсещи детегледачки за бебета, малки и по-големи деца. Така ще имате много по-големи шансове да ви потърсят за гледане на дете.

 

Освен това нашата агенция предлага професионално обучение на детегледачки и допълнителни модули за обучение, с които квалификациите ви се увеличават.

 

работа като детегледачка

 

Професионално обучение за детегледачки

За всички жени, които държат на развитието си и осъвременяването на знанията и уменията си, предлагаме модулите за професионално обучение за детегледачки – за грижи за деца до 3 години и за деца от 3 до 7 години.

 

Обучението се провежда от високо квалифицирани преподаватели от Медицинска академия и Софийски университет.

 

С професионалното обучение в тези модули придобивате и ниво, с което сте конкурентноспособни на европейския пазар. Ако плановете ви са да търсите работа като детегледачки в чужбина, с това обучение и допълнителните квалификационни курсове ще бъдете търсени и ценени и в другите европейски страни.

 

След завършване на обучението се получава сертификат, който удостоверява придобитите квалификации.

 

Допълнителни курсове

Допълнителното обучение включва:

  • Умения за първа долекарска помощ, със сертификат, издаден от БЧК (това е документ, задължителен за работа в страните от ЕС).
  • Лична здравна книжка, издадена от РИОКОЗ.
  • Обучение по западен език, с издаване на сертификат.
  • Курс по компютърна грамотност, с издаване на сертификат.
  • Модули по музика, рисуване и театрално изкуство, с издаване на сертификат.

 

Възможност за включване в нашия международен сайт с профили на детегледачки

Със завършен курс за професионална детегледачка, курс по западен език и курс по компютърна грамотност имате право да бъдете включени в нашия международен сайт. Той е на разположение на родителите от европейските страни, търсещи квалифицирани детегледачки за децата си.

 

Профилите на регистрираните при нас детегледачки са видими за всички търсещи родители

С попълване на профила ви, с посочване на целия ви опит и всички квалификации, той става активен и се вижда от родителите, търсещи детегледачки за децата ви.

 

Родителите избират подходящите кандидатки въз основа на опита, уменията, района на местоживеене – удобно е да наемат жена, живееща в същия район, за избягване на закъснения поради транспорта и за бързо реагиране при непредвидена нужда от детегледачка поради спешен ангажимент на родителите.

 

Родителите на деца между 3 и 7 години търсят детегледачки за подготовка за училище

Децата на възраст между 3 и 7 години вече се интересуват от много неща, свързани с овладяването на знания и умения.

 

Ролята на професионалната детегледачка е много важна, тъй като тя постепенно подготвя детето за училище, със създаване на навици за учене на нови неща, развиване на умения за рисуване, музика и други. Нашите детегледачки са особено търсени, тъй като с професионалното обучение са много добре квалифицирани да подготвят децата за периода на  първите класове в училище.

 

Не пускайте в различни сайтове обяви за търсене на работа като детегледачки. Регистрирайте се в базата на Розита bg и завършете нашите курсове по професионално обучение и допълнителните модули по ваш избор. Това ви гарантира избираемост и търсене въз основа на опита, знанията и уменията ви.