Намиране на работа като детегледачка чрез агенция

Ако сте без работа или сте вече пенсионерка, най-вероятно сте се замисляли за възможността да гледате деца почасово или целодневно срещу заплащане. Това е работа, която носи и удовлетворение и много емоции в общуването с малки палавници. Ако имате късмет и сред познатите и роднините ви има семейства с малки деца, които търсят детегледачка, задачата ви се улеснява. Повечето от вас обаче нямат такива възможности около себе си. Затова ви препоръчваме да се регистрирате към агенция, която да бъде посредник между вас и кандидатите за наемане на детегледачка.

работа като детегледачка чрез агенция

 

Агенциите за детегледачки са много търсени

Както и в други области, и в тази търсещите детегледачка семейства търсят професионалистите. Розита bg е детегледаческа агенция, която работи със специалисти по обучение на деца, психолози и други специалисти. Затова все повече родители се регистрират в сайта й и публикуват в профила си изискванията си, за да бъдат намерени от подходящи детегледачки, също регистрирани в сайта.

Регистрирайки се към агенция, имате по-голям шанс да ви открият родители, търсещи детегледачка с вашите умения и квалификации. Не разчитайте на даване на обяви. Когато се регистрирате към агенция и проучат вашето образование, опит и умения, за да предложат кандидатурата ви за търсене от родители, това е много по-голяма гаранция за родителите, отколкото риска да отговорят на обява, която сте пуснали в някой сайт.

Струва си да платите таксата за регистриране в сайта на детегледаческа агенция

Таксата за регистрирането ви като кандидатка за гледане на деца към агенция е малко по-висока от цената на обява, пусната в сайт, можете дори да намерите вариант да пускате безплатни обяви.

Но не забравяйте, че регистрацията ви гарантира пред родителите, че кандидатурата ви е проучена и наемайки ви чрез агенцията, те получават гаранция и за безопасността на децата си. За родителите това е много важно, всеки иска детето му да е в сигурни ръце, поверено на отговорна детегледачка.

Агенция за детегледачки е най-добрият избор за кандидатки без опит

Ако тепърва ще придобивате опит в гледането на деца, вероятно доста родители ще се въздържат и няма да ви изберат, ако дадете самостоятелна обява. Но детегледаческите агенции наемат и жени без опит, например студентки. Важното е да имате умения и квалификации, които помагат в гледането на деца. Това ще бъде установено след интервю и ще ви предложат и обучение за детегледачка. Разгледайте възможностите за обучение, които предлага агенция Розита. Придобитите умения и сертификатите, които ще получите, ще бъдат гаранция за вашите качества и ще ви помогнат да изпъкнете пред търсещите детегледачка родители.

Шансът ви да намерите работа, ако сте кандидат детегледачка без опит, е много по-голям, ако се регистрирате към агенция.

Съставете си портфолио, с което да кандидатствате към агенция

Портфолиото е вече основна необходимост при кандидатстване за работа. Подгответе своето портфолио, в което освен автобиографията ви са събрани копия от вашите дипломи, сертификати, както и препоръки от родителите на деца, които сте гледали. Ако умеете да рисувате или се занимавате с приложни изкуства, включете и някои ваши произведения.

Портфолиото, с което кандидатствате, е вашата визитка и показва вашето сериозно отношение и отдаденост на тази толкова емоционално възнаграждаваща професия.

Подгответе портфолиото си и потърсете работа като детегледачка чрез агенция, за да може бързо да ви намери подходящото семейство.