Как да намерим работа като детегледачка

Работата на детегледачка, ежедневно или почасово, е добър вариант за студентки, жени, които не работят, и пенсионерки. На тези, които имат късмет техни приятели или съседи да се нуждаят от гледане на децата им, няма да се наложи да търсят родители, които се нуждаят от детегледачески услуги. Но в много повече случаи жените, които искат да гледат деца от време на време или като редовен ангажимент, трябва да дават обяви – във вестници или най-добре в интернет.

Трябва обаче да помните, че кандидатките за гледане на деца са много. Освен това всяка двойка родители има своите изисквания – за възраст, образование, умения на кандидатката да гледа децата им. Важно е да поднесете информацията за себе си така, че лесно да ви намерят нуждаещите се от вашите квалификации и умения. Важно е и обявите ви да се публикуват в сайт, който често се посещава от родители, търсещи детегледачки. Затова ви съветваме да се регистрирате в агенция, предлагаща детегледачески услуги и набираща кандидатки за извършването им. Посетете сайта на Розита бг и ще видите колко лесно можете да създадете своя профил с необходимите лични данни, квалификации и образование.

работа като детегледачка

Професионалните агенции за детегледачески услуги предлагат търсене по дадени критерии

Когато търсещите детегледачка родители се регистрират в сайта на агенция за детегледачески услуги, те могат да търсят в базата от данни за жените, предлагащи гледане на деца чрез агенцията. Данните за всяка жена са с ясно определяне на квалификациите, уменията и други важни данни. Когато родителите зададат търсене по критериите, които са важни за тях – например детегледачката да не пуши, да може да обучава детето на английски език, и други, резултатите ще включват само детегледачки, които имат съответните квалификации и умения. Така ще ви намерят родители, които държат на уменията, образованието и квалификациите, които вие имате.

Агенциите оказват помощ и на двете страни при личната среща

За придобиване на непосредствени впечатления родителите се срещат с избраните от тях кандидатки. За организирането на тази среща съдейства самата агенция. Освен помощ на родителите, търсещи жена за гледане, екипът на агенцията дава съвети и на кандидатките. Тези професионални съвети са много полезни, за да се представите в най-добра светлина.

Професионалните агенции организират курсове за детегледачките, регистрирани към тях

Чрез професионална агенция можете да усъвършенствате квалификациите си или да придобиете допълнителни квалификации.

Агенция Розита бг организира курсове за професионални детегледачки, по време на които можете да изберете различни модули: за придобиване на сертификати за първа долекарска помощ, за владеене на западен език, за компютърна грамотност, за артистични умения като музика и рисуване и други.

Сертификатът за обучение на професионална детегледачка, заедно със сертификатите за владеене на чужд език и за компютърна грамотност ви дава възможност за безплатно регистриране на профил в международния сайт на Розита бг, за да се включите към базата данни за кандидатки за детегледачки за европейските страни.

Обучението на професионални детегледачки, организирано от Розита бг, включва и курсове за умения за гледане на деца до 3 години и деца на възраст от 3 до 7 години. За двете възрастови групи са необходими конкретни умения и подход и когато се насочите към уменията за съответната група, ще бъдете още по-конкурентноспособни.

Регистрирайте се към агенция за бързо намиране на работа като детегледачка

Регистрирането към агенция за детегледачки като Розита бг ще ви спести много време и усилия. Ще се възползвате от професионалните съвети на екипа на агенцията и ще изберете модулите за обучение за професионална детегледачка. Комплексните умения и знания в тази област ще ви помогнат, за да бъдете избрани от родителите, нуждаещи се от специалист като вас, на когото да поверят детето си.