Детегледачка с помощ в домашните и уроците

Детегледачката е много необходима за децата в първите години в училище. Тя помага за свикването с новия режим, на разположение е да помогне за научаването на уроците и за писането на домашните.

Родителите обикновено са много заети на работа, затова с детегледачка в помощ за подготовка за училище ще могат да бъдат спокойни, че детето ще усвоява редовно материала и ще отива добре подготвено на училище.

Най-добре е да наемете детегледачка с образование и опит като начален учител. Така ще имате на разположение специалист в областта. А за избор на детегледачка с такава квалификация и опит ще ви помогне екипът на Лицензирана агенция за детегледачки Розита bg.

 

Детски педагог за Лагера

 

Ако детегледачката е с настаняване у дома

Най-добрият вариант е детегледачка целодневно с настаняване у дома ви. Така по всяко време тя ще може да окаже квалифицирана помощ. Ще можете да разчитате на нея за водене и вземане на детето от училище. Така жената, грижеща се за детето ви, ще ви отмени в този много важен ангажимент, който работещите родители трудно съвместяват със служебните задължения и работното си време, особено щом се отнася за вземане на детето от училище на обед.

 

Детегледачка с английски език

Тъй като в почти всички училища започва ранно обучение по чужд език, предимно английски, много ще ви помогне избор на жена, която освен квалификация и опит като начален учител има и квалификация за преподаване на английски език.

Чуждият език е труден за малките ученици, те се стъписват пред усвояването на още една азбука, трудно им е да усвояват думите при честата разлика между четенето и изписването им. За да усвоят добре материала, трябват много повторения, много писане на букви и думички. Това не е по силите на работещите родители. Детегледачката, избрана от нашата база, която владее английски език, ще бъде човекът, който ще ви отмени в тези трудни, но изключително необходими ежедневни дейности.

Доброто усвояване на материала гарантира по-малко проблеми в следващите класове. Допълнителните упражнения заедно с детегледачката, в забавна форма – песнички, приказки, клипове, ще затвърдят и разширят знанията.

С обучението по чужд език у дома, което се извършва индивидуално, няма да се налага да водите детето по курсове. Така се пести време. Индивидуалните занимания гарантирано дават много по-добри резултати, отколкото обучението в група. Изберете детегледачка за помощ в училище, включително занимания по чужд език, от базата на нашата агенция.

 

Попълнете обява в сайта ни

За да намерите подходяща детегледачка от нашата база, попълнете обява и я публикувайте в сайта ни. Посочете възрастта на детето, в кой клас ще бъде или е, както и че търсите начален учител с опит за целодневно гледане и подготовка за училище. Непременно посочете и изискването за занимания по английски език.

След като публикувате обявата, тя ще бъде видима за детегледачките в базата и тези, които отговарят на изискванията ви, ще се свържат с вас.

При подбора и интервютата с кандидатките екипът на Розита bg може да ви помогне във всяко отношение. За нас е важно да изберете подходящата детегледачка, за да разчитате на квалифициран специалист, който ще подготвя вашето дете ежедневно и качествено за училище.