Детегледачка с допълнителни задължения в домакинството

Когато търсите детегледачка, а сте заета майка, с още едно дете и куп служебни задължения, трябва да намерите кандидатка, която да поеме част от къщната работа, както и някои основни грижи за детето като например редовни разходки. Регистрирайте се в сайта на Лицензирана агенция за детегледачки Розита bg и при пускане на обява посочете и изискванията си за допълнителна работа от страна на детегледачката. Така ще ви е по-спокойно, ще можете да се грижите достатъчно за другото си дете, а и ще имате помощница в домакинската работа.

 

Детегледачка с допълнителни задължения

 

Уточнете какви точно дейности в домакинството ще изпълнява детегледачката

Трябва да решите, сама или с половинката, какви дейности, извършвани от детегледачката в домакинството, ще ви улеснят. Обикновено тези дейности са готвене, пране, разхождане на детето, за което се грижи наетата от вас жена.

Ако искате тя да извършва и други дейности – чистене и прахосмучене, гладене и т.н., посочете тези дейности в обявата си. Трябва още отначало кандидатките да знаят какво ще се очаква да извършват в допълнение към гледането на детето.

 

Преценете дали да наемете детегледачка целодневно или с настаняване в дома ви

При наемане на детегледачка целодневно жената има достатъчно време да извършва и определени по споразумение домакински дейности. Но тези дейности не трябва да са много. Ако дейностите са повече, ще е необходимо повече време, за да може жената да се справя с тях освен с грижите за детето. Затова може да е по-подходящо да наемете жена за гледане с настаняване у дома ви.

След като прецените кой от двата варианта е подходящ за вас – целодневно или с настаняване на детегледачката, трябва да включите и това изискване в обявата си.

 

Разходки, къпане и приспиване на детето

Освен гледането в дома, когато времето е хубаво, детето трябва да се разхожда. Когато наемете професионална детегледачка, тя ще може да разхожда малкото дори по два пъти на ден. Движението, игрите на въздух, отмората в близката градина или парк са незаменими преживявания за децата. Не винаги майките имат време за разходки с децата, особено когато работят целодневно, сутрин водят по-голямо дете на градина, а вечер след работа го вземат от градината и се връщат у дома. В задължението за разходки ще ви отмени детегледачката. Ако работите до късно, тя може да поеме и къпането и приспиването на малкото, особено ако и бащата е често зает служебно до късно.

 

Потърсете съдействието на екипа на агенцията ни

Ако се колебаете кой вариант да изберете, съмнявате се дали дейностите, които сте избрали за вършене от детегледачката, са много, искате опитна жена с необходимите качества и организираност, във всички случаи е добра идея да се свържете с екипа ни. Ще обсъдим вашите нужди и изисквания и ще ви препоръчаме отговорен и опитен човек, организиран и умеещ да извършва качествено всички дейности, за които има задължение. Ние проучваме не само опита и образованието на нашите детегледачки. Проучваме и личните им качества, за да сме сигурни, че можем спокойно да ви предложим жени за грижи за децата ви с необходимата отговорност и дисциплинираност.

Детегледачка в дома ви означава не само грижи за детето, а и извършване на допълнителни дейности, свързани не само с детето, но и с дома. За заетите работещи родители такава помощ е много необходима. Преценете какви дейности, извършвани от детегледачката, биха ви улеснили. Публикувайте обява с изискванията си и ако е необходимо, разчитайте и на помощта на екипа на Розита bg за избор на детегледачка с допълнителни задължения в дома ви.