Детегледачка със съботно-неделни ангажименти

Събота и неделя са почивни дни, но не винаги. На заетите с бизнес се налага да наваксват със задачите. Възрастните родители се нуждаят от помощ. А може и да искате да си починете, да обиколите магазините. При такива ситуации, когато имате малко дете, ще ви помогне наемането на детегледачка със съботно-неделни ангажименти. Бързо ще намерите подходяща жена с помощта на екипа на Лицензирана агенция за детегледачки Розита bg.

 

Детегледачка със съботно-неделни ангажименти

 

Когато е петък и възникнат непредвидени ангажименти

Петък е, изникват задачи, които трябва да се изпълнят през почивните дни. Или възрастните родители се обаждат, че ще им трябва помощ за събота и неделя. Имате възможност да намерите бързо подходяща детегледачка, за да изпълните ангажиментите си. Позвънете на телефона, посочен в сайта на агенцията, и ще ви помогнем в избора. Ще намерим детегледачка с професионално обучение, съответстващо на възрастовата група на детето ви. Провеждаме за нашите детегледачки професионално обучение за грижи за деца до 3 години и за деца от 3 до 7 години. Ще ви предложим подходяща жена, за да сте спокойни, че детето ви ще бъде оставено на грижите на професионалист с опит.

Нашите детегледачки са подбирани и въз основа на опита им. Те имат и препоръки от семействата, в които са гледали деца. Затова можете да бъдете спокойни, че детето ви ще се гледа от отговорен човек с необходимите квалификации и качества.

 

Подбираме детегледачки, живеещи в района ви

Важно е детегледачката със съботно-неделни ангажименти да живее във вашия район. Така няма да се притеснявате дали няма да се наложи понякога да закъснява поради проблеми с транспорта.

Близостта на местожителство на детегледачката е предимство и ако се наложи да я извикате преди уговорения час, когато спешно възникне необходимост от излизане.

 

Агенцията ни разполага с най-голямата база в София

Розита bg поддържа най-голямата база с профили на детегледачки в София. Затова имаме възможност да ви помогнем да направите най-подходящия избор.

Отворете сайта ни и разгледайте профилите на детегледачки, регистрирани в нашата база. При търсенето можете да използвате критериите „район“ и „тип заетост“.

Можете да намерите бързо подходящия човек, а ако се затруднявате, ние ще ви помогнем. Екипът ни винаги е на разположение за съдействие.

 

Защо изборът на детегледачка от нашата база е най-добрият вариант

Освен богатата база с кандидатури, проучени от нашите специалисти, ние разполагаме с екип, който включва специалисти в различни области. Той се състои не само от педагози, но и от логопеди, педиатри, психолози. Това гарантира професионално съдействие от компетентни специалисти, които ще ви бъдат в помощ при спешен избор или ако искате да се подготвите за съботно-неделна детегледачка например седмица или малко по-отрано преди да  е необходимо да оставяте детето си у дома за гледане от специалист.

Ние проучваме личните качества на нашите кандидатки, емоционалната им стабилност, емпатията, както и отговорността по отношение на задълженията им. Освен това проучваме и тяхната образованост, какво образование и квалификация имат. При нас има кандидатки за детегледачки с педагогическо образование и опит, с медицинско образование и опит, както и с квалификации за допълнителни занимания на децата с изкуства, чужд език и други. По-големите деца се увличат от допълнителни занимания и съботно-неделното гледане ще бъде по-приятно и ползотворно за детето, ако то се увлича например от рисуване, когато наемете детегледачка с умения за изобразително изкуство.

При спешна нужда от детегледачка за събота и неделя, или ако отсега се подготвяте за оставяне на детето ви с професионална детегледачка в близкото бъдеще, на ваше разположение е екипът на Розита bg.