Детегледачка педагог за дете в училищна възраст

Детегледачка е нужна не само за дете до 7 години, когато малките изграждат своите навици, умения и опознават света. Много важно е детето, което вече ходи на училище, да бъде обгрижвано ежедневно. Това е трудно за работещи родители, които нямат близки възрастни роднини, за да им поверят малкия ученик или ученичка.

Професионална детегледачка от лицензирана агенция за детегледачки с педагогическо образование е най-подходящият избор, за да осигурите на детето си ежедневни грижи и помощ в усвояването на учебния материал. Доверете се на Розита bg, изберете жена за гледане на детето ви в училищна възраст от нашата база с профили на детегледачки с квалификации и опит.

 

Детегледачка педагог

 

Ежедневни грижи за водене на детето до училище и вземането му

В първи клас, а желателно и във втори, детето трябва да се води до училището, дори разстоянието да не е голямо. След края на занятията трябва да се изчаква и да се води до дома. Затова трябва да има човек, ангажиран с воденето и вземането.

За да сте спокойни за детето си, разчитайте на водене до училище и вземане от училище от професионална детегледачка.

 

Помощ в усвояването на материала

Първи клас е пълен с трудности, полагат се основите на четенето, писането, смятането. В класовете учениците са много и не е възможно да се обърне достатъчно внимание на всеки. Много важно е с детето да работи педагог, който след училище проверява усвояването на материала и контролира и проверява писането на домашните.

В следващите класове материалът се увеличава по обем, усложнява се. Индивидуалната помощ от педагог е още по-наложителна.

Многобройните занимални също събират доста деца, които са в различни класове. Помощта, която се оказва на децата, е недостатъчна, тъй като времето не стига, обяснява се на деца от различни класове, с различни уроци и зададени домашни.

За да бъде детето добре подготвено, то трябва да се занимава индивидуално. Ако е необходимо, детегледачката педагог ще упражни елементите, които са го затруднили. Периодичното повтаряне на трудния материал също е практика, която помага за добро усвояване.

 

Почивка след заниманията в къщи и между тях

Заниманията след училище трябва да се редуват с паузи за почивка. Така малкият ученик или ученичка ще си отдъхне, за да се занимава по-нататък с четене, писане, смятане, учене на уроци, ако е в по-горен клас. Паузите с раздвижване, хапване на сандвич или сладки са необходими и нашите професионални детегледачки знаят добре това от своя професионален опит.

След приключване на подготовката е време за активен отдих. Разходка, каране на колело, на скутер, посещение на занятия по плуване или друг спорт – такава програма не е осъществима, ако родителите са на работа. Професионалната детегледачка педагог, наета от базата на нашата агенция, ще изпълни не само програмата за учене, но и програмата за почивка, преди вечерта да предаде детето на родителите.

Потърсете детегледачка педагог за детето ви в училищна възраст в базата на агенция Розита bg. Ние ще ви помогнем в избора и в провеждането на интервютата, за да изберете най-подходящия педагог за занимания с вашето дете. Съветваме ви да изберете жена, живееща в района ви, за да няма закъснения при евентуални проблеми с обществения транспорт.