Детегледачка на непълен работен ден

Помощта на професионална детегледачка е необходимост за съвременните майки. Опитът на специалист в гледането на деца, съветите и помощта за изграждане на основни навици и дневен режим са важни не само за майки без опит. И за майки, които вече са отгледали едно дете и сега отглеждат второ, детегледачка на непълен работен ден е помощ, без която не може да се постигне спокоен ритъм в ежедневието.

Изберете детегледачка за помощ в определени часове за детето ви. Изборът е лесен, когато го направите от базата на Лицензирана агенция за детегледачки Розита bg.

 

Детегледачка на непълен работен ден

 

Можете да разчитате на детегледачка до обяд или в следобедните часове

Ако прецените, че не ви е необходима целодневно помощ от детегледачка, но се нуждаете от такава помощ на непълен работен ден, публикувайте обява в сайта на агенцията, в която посочете за кои периоди от деня ви трябва жена за гледане на детето ви.

Можете да наемете детегледачка до обяд, за да поема детето от събуждането до обяда и до времето за сън. Периодът на гледане може да включва разходки и игри, според възрастта на детето.

Може да предпочитате помощ от специалист по гледане на деца след събуждането на детето от сън, до вечерта, със следобедна закуска, игри, разходки, вечеря и приготвяне за сън.

Може да имате и други планове за детегледачката, помагаща на непълен работен ден. Посочете ги в обявата си.

След публикуването на обявата регистрираните в базата на агенцията детегледачки ще я виждат и тези, които търсят ангажимент не на цял ден, ще могат да се свържат с вас.

 

Посочете възрастта на детето и изискванията си за занимания

За да бъде най-удачен изборът ви на жена за гледане на непълен ден, трябва да посочите и възрастта на детето. Нашите детегледачки преминават обучение за професионални детегледачки, в модул Гледане на деца до 3 години и модул Гледане на деца от 3 до 7 години.

Всяка възрастова група има своите особености. Освен личен опит в семейства с деца, за които са се грижили, при обучението нашите кандидатки получават и актуална информация, която им помага да усъвършенстват знанията и уменията си.

Можете да посочите и изискване за допълнителни занимания, например с рисуване или музика. Така ще можете да получите обаждания от жени, които имат такава допълнителна квалификация и образование.

 

Разчитайте на проверени детегледачки с необходимите лични качества

Едно от основните предимства на наемане на детегледачка на непълен работен ден чрез нашата агенция е това, че нашите кандидатки са подбрани след много подробно проучване. Освен квалификациите и образованието ние проверяваме и личните качества. Отговорността и точността са много важни за детегледачките. Ние ви гарантираме, че предложените от нас кандидатки имат тези лични качества. С избор на детегледачка чрез нас няма да рискувате, както ако търсите сами и публикувате обяви онлайн.

При наемане на детегледачка, която ще ви помага на непълен работен ден, вашият помощник за успешен избор е екипът на Розита bg. Ние ще ви помогнем както при подбора, така и при организиране на интервютата с кандидатките, на които сте се спрели. Ще намерите най-подходящата жена за гледане на детето ви за периоди от деня в базата на нашата агенция. Позвънете на телефона, посочен в сайта ни, ако трябва спешно да намерите детегледачка. Ще ви окажем незабавна помощ за всичко!