Детегледачка в София с английски език

Детегледачка с английски език се търси интензивно от родители, които имат деца над 3 годишна възраст. Овладяването на чужд език е успешно, когато започва още в ранна възраст. С преобладаващата нужда от владеене на английски език е напълно естествено родителите да искат да осигурят обучение по езика заедно с грижите за гледане.

Първоначално навлизането в английския език, както и в друг чужд език, е чрез малък брой думи, въвеждани по забавен начин, с картинки, клипове, песнички и съпровождащи движения. Малко по малко децата започват да набират речников запас от думи и изрази, така че докато стане време за първи клас, са добре подготвени, с трайни знания. Погрижете се за детето си, за което търсите детегледачка в София с английски език – намерете вашата детегледачка с квалификации и за обучение по този език в базата на Лицензирана агенция Розита bg.

 

Детегледачка за дългосрочен ангажимент за София

 

На първо място, детегледачката трябва да е квалифицирана за гледане на деца над 3 години!

За да може да полага необходимите грижи за детето ви, наетата от вас детегледачка трябва на първо място да има необходимия опит и лични качества – отговорност, точност, умения за реагиране при здравни проблеми.

Ние подбираме нашите детегледачки, като проучваме не само образованието и опита им, но и личните им качества. Избирайки детегледачка от нашата база, ще бъдете сигурни, че това е жена, на която можете спокойно да поверявате детето си всеки ден.

Образованието е важен фактор при подбора, който извършва екипът ни от специалисти. Наемаме жени с педагогическо образование, начална педагогика и други специалности, които осигуряват основни знания за възпитание на децата.

 

Модул за професионално обучение за нашите кандидатки

Ние предлагаме и професионално обучение на нашите кандидатки. То е в два модула – единият е за гледане на деца до 3 години, а другият за полагане на грижи за деца между 3 и 7 години. Когато търсите жена за целодневно гледане на детето ви на възраст от 3 до 7 години, ще ви предложим кандидатки, които са преминали професионално обучение във втория модул. Това професионално обучение допълва образованието, опита и квалификациите на нашите детегледачки. Ще търсим и допълнителни квалификации за преподаване на английски език, в допълнение с професионалното обучение – допълнително образование за такова преподаване или завършен допълнителен модул по чужд език към нашата агенция.

 

Допълнителен модул за обучение по английски език

Ако кандидатките ни нямат документ за образование или допълнително обучение за преподаване по английски език на малки деца, предлагаме обучение в допълнителен модул. След завършването им жените получават съответния документ, удостоверяващ тази важна квалификация.

За детегледачка за София с английски език използвайте базата на Розита bg, за да намерите подходящата жена за целодневно гледане и обучение по езика на детето ви.

Попълнете и публикувайте обява в сайта ни, като посочите района, в който живеете, възрастта на детето, както и че държите на кандидатка, която да го обучава по английски език.

От кандидатките в базата ни, които отговарят на критериите и ще се свържат с вас, направете избора си с помощта на нашия екип. Ще ви съдействаме на всички етапи от търсенето и избора. Осигурете си най-подходящата детегледачка в София с английски език, живееща в района ви, за да не се налагат закъснения поради проблеми с транспорта. Ние ще ви помогнем и ако спешно се нуждаете от детегледачка. Позвънете ни!