Детегледачка на пълен работен ден за Дървеница

Нуждаете се от детегледачка за дома ви в Дървеница, която да се грижи за детето ви целодневно? Естествено е да започнете да търсите веднага щом разберете, че ще се наложи. Предстои да се върнете на работа, а трябва и детето ви да е обгрижвано и да развива навици и умения. Много майки нямат на разположение неработещи баби и дядовци, затова започват да търсят детегледачка целодневно.

Ние искаме да улесним вашия избор, като ви спестим даване на обяви и чакане да се обадят желаещи за гледане на детето ви. Но след това предстои трудното решение. Как да изберете въз основа на лична среща и документи. Наистина рисковете да сбъркате са големи. Затова за вас работи лицензираната агенция за детегледачки Розита bg.

 

Детегладачка на пълен работен ден

 

Регистрирайте се в сайта на агенцията ни

Регистрирайте своя профил, с необходимите данни, които да ориентират детегледачките в базата ни. Тези от тях, които живеят в Дървеница и търсят работа на пълен работен ден, ще ви потърсят. Както за родителите, така и за детегледачката е удобно да живеят в един район, за да може жената за гледане на детето ви да идва без проблеми свързани с транспорта. Това е удобно и при спешна нужда от гледане в почивни и празнични дни, ако договорите такова гледане.

 

Можете да потърсите екипа ни за бърза връзка на телефонния ни номер

В сайта ни ще намерите телефонния ни номер за връзка. Обадете ни се! Ще обсъдим вашите нужди и изисквания и заедно с вас ще подберем подходящи кандидатки за целодневно гледане в дома ви в Дървеница. Ще проведем интервюта с тях и ще можете да направите избора си.

 

Нашите детегледачки са с професионално обучение и проверени качества

За да регистрираме детегледачките в базата ни, проучваме техните качества, квалификации, документи за образование и уменията им. Така с нас можете да сте сигурни, че няма да поемате рискове. Гарантираме за отговорността и професионализма на нашите кандидатки.

Нашата агенция предлага професионално обучение за детегледачки. То е на две нива – за гледане на деца до 3 години и за деца от 3 до 7 години. Тези две групи са основни и във всеки от модулите за обучение се обръща внимание на всички особености, които трябва да се знаят и отчитат от детегледачките.

Нашите детегледачки имат и проведено обучение за даване на първа помощ, което е допълнително предимство.

Посочете дали желаете детегледачката целодневно за Дървеница трябва да има умения за обучение по музика, рисуване, чужд език, в съответствие с вашите планове и с интересите на детето ви.

 

С детегледачката наета чрез агенцията ни ще бъдете сигурни за комфорта на детето си

Наемайки детегледачка чрез Розита bg, ще имате сигурност по отношение на качествата на наетата жена. Детето ви, поверено на грижите й, ще се развива добре, в съответствие с необходимостите за възрастта му, ще спазва правилен дневен режим. Вечер ще ви посреща вашето усмихнато и доволно момиченце или момченце, което е прекарало чудесен и ползотворен ден.

Спестете време, усилия и рискове чрез наемане на детегледачка за Дървеница на пълен работен ден с помощта на Розита bg. Ние работим за вас и сме непрекъснато на ваше разположение!